ΛΕΚΚΑΣ: Ο Σεισμός προήλθε από το γνωστό ρήγμα της Παραμυθιάς - Τρεις ελαφρά τραυματίες

ΛΕΚΚΑΣ: Ο Σεισμός προήλθε από το γνωστό ρήγμα της Παραμυθιάς - Τρεις ελαφρά τραυματίες


Οι μεγαλύτερες ζημιές σε δεκάδες κατοικίες από τονν σεισμό των 5,6 ρίχτερ έχουν καταγραφεί στο Σκοτεινό στο Καναλάκι, την Γλυκή, την Ποταμιά, την Κυψέλη και την Σκαφιδωτή.Επίσης υπάρχουν τρεις ολύ ελαφρά τραυματίες.

Στην περιοχή βρίσκονται ο Περιφερειάρχης Αλ.Καχριμάνης και ο Δημ.Μαυρογιώργος.

«Είμαστε πάνω στην κορύφωση του φαινομένου. Μας ανησυχεί που ξεκίνησε από χαμηλά 4,2 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ γύρω στα μεσάνυχτα και έφτασε τα 5.6 ρίχτερ στις 2:49 τα ξημερώματα» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας αναφορικά με τον σημερινό σεισμό στην περιοχή της Πάργας. 

«Από το ρήγμα της Παραμυθιάς» «Παρακολουθούμε το φαινόμενο και για την ώρα είμαστε επιφυλακτικοί» πρόσθεσε. Σύμφωνα με τον κ. Λέκκα, το επίκεντρο εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα ΒΑ της πόλης της Πάργας. 
Ο σεισμός που έγινε αισθητός σε ολόκληρη την Ηπειρο, όπως ανέφερε ο κ. Λέκκας, προήλθε από το γνωστό ρήγμα της Παραμυθιάς.
ΛΕΚΚΑΣ: Ο Σεισμός προήλθε από το γνωστό ρήγμα της Παραμυθιάς - Τρεις ελαφρά τραυματίες ΛΕΚΚΑΣ: Ο Σεισμός προήλθε από το γνωστό ρήγμα της Παραμυθιάς - Τρεις ελαφρά τραυματίες Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 21, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες