Καταγράφουν τις ζημιές στον Αχέροντα, σε Γλυκή, Ποταμιά, Χόικα και Γαρδίκι (+ΦΩΤΟ)

Καταγράφουν τις ζημιές στον Αχέροντα, σε Γλυκή, Ποταμιά, Χόικα και Γαρδίκι


Σε Γλυκή, Ποταμιά, Χόικα και Γαρδίκι, σημειώθηκαν οι περισσότερες ζημιές στον δήμο Σουλίου, μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.


Συνεργεία του δήμου Σουλίου βρίσκονται από το πρωί στις 4 κοινότητες και καταγράφουν τις ζημιές ενώ το απόγευμα σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr, αναμένεται κλιμάκιο του υπουργείου εσωτερικών και του ΤΑΣ Κοζάνης για να πραγματοποιήσει ελέγχους στατικής επάρκειας σε μια σειρά από κτήρια.


Οι ζημιές εντός του δήμου Σουλίου επικεντρώνονται, σε παλιά κτήρια, σε βιτρίνες άλλα και προιόντα καταστημάτων, σε πεζοδρόμια άλλα και στο οδικό δίκτυο από πτώσεις βράχων.

Εντωμεταξύ, στο Καναλάκι οπου και έχουν σημειωθεί οι μεγαλύτερες ζημιές, πραγματοποιηθηκε το πρωί η συνεδρίαση του συντονιστικού, παρουσία του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη, του διευθυντή της πολιτικής προστασίας Δημήτρη Μαυρογιώργου, των δημάρχων Πάργας και Σουλίου Νίκου Ζαχαριά και Γιάννη Καραγιάννη, παραγόντων της πυροσβεστικής και της αστυνομίας και άλλων υπηρεσιακών παραγόντων.


Καταγράφουν τις ζημιές στον Αχέροντα, σε Γλυκή, Ποταμιά, Χόικα και Γαρδίκι (+ΦΩΤΟ) Καταγράφουν τις ζημιές στον Αχέροντα, σε Γλυκή, Ποταμιά, Χόικα και Γαρδίκι (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 21, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.