Ηγουμενίτσα: Η αστυνομία για τη σύλληψη του διαρρήκτη

Ηγουμενίτσα: Η αστυνομία για τη σύλληψη του διαρρήκτη


Εξιχνιάστηκαν άμεσα, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, διαδοχικές υποθέσεις διαρρήξεων - κλοπών, που έγιναν προχθές το βράδυ σε καταστήματα στην πόλη της Ηγουμενίτσας. 

Για τις υποθέσεις αυτές, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες (20-03-2020) το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας. 

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές κατ΄ εξακολούθηση τελεσμένες και σε απόπειρα. 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος βραδινές ώρες της 19/20-03-2020 διέπραξε στην πόλη της Ηγουμενίτσας τις παρακάτω διαρρήξεις - κλοπές: 

· διέρρηξε καφενείο, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό, αλκοολούχα ποτά και τρόφιμα, 

· διέρρηξε βιβλιοπωλείο, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή, 

· αποπειράθηκε ανεπιτυχώς να διαρρήξει σούπερ μάρκετ και κομμωτήριο. 

Τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στην κατοχή του κατηγορούμενου κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.