Σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης ζητάει η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας

Σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης ζητάει η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας



Συνάδελφοι, Ελπίζουμε να είστε όλοι καλά. 

Ζητούμε τη σύγκληση Έκτακτης Συνεδρίασης του Δ.Σ. του Συλλόγου, με θέμα : 
1. Τη διερεύνηση και καταγραφή των αναγκών και υφιστάμενων ελλείψεων σε ΜΑΠ, Μάσκες, Γάντια, Αντισηπτικό και άλλα Υγειονομικής φύσης προϊόντα, για τις ανάγκες προστασίας των Συναδέλφων των 3 Δήμων αρμοδιότητας του Συλλόγου μας. 
2. Την έγκριση εκταμίευσης απαιτούμενου χρηματικού ποσού από λογαριασμό του Συλλόγου - όποιον θεωρηθεί σκόπιμο - για την προμήθεια των υλικών, που θα διαπιστωθεί ότι βρίσκονται σε έλλειψη. 

Η Παράταξή μας, θεωρεί αυτονόητο, ότι αυτές τις δύσκολες ώρες, θα πρέπει να μπαίνει, πάνω απ' όλα, η Υγεία των Συναδέλφων, αλλά και των Πολιτών με τους οποίους ερχόμαστε σε Επαφή! 

Προτείνουμε λοιπόν την εκταμίευση, οποιουδήποτε ποσού χρειαστεί, για την προμήθεια των υλικών που θα κριθούν αναγκαία για την προστασία ΟΛΩΝ μας, και κυρίως των Κλάδων της Καθαριότητας, του Βοήθεια στο Σπίτι και των άλλων Δομών (ΚΑΠΗ, ΚΗΦΗ, ΚΔΑΠ), που έχουν συστρατευτεί σε κοινή προσπάθεια παροχής Βοήθειας και Υπηρεσιών σε συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη. 

Τα χρήματα αυτά ανήκουν στους συναδέλφους και αυτή τη στιγμή θα πρέπει να δοθούν για τη δική τους προστασία!!! 

Η πρόταση μας αυτή σε καμία περίπτωση ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΠΟΣΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΟΥΝ!!! 

Προκειμένου να γίνει σαφής και σωστή καταγραφή των ελλείψεων, θα πρέπει να έρθουμε σε επαφή με τα Τμήματα Προμηθειών των τριών Δήμων και τους Συντονιστές (των Δήμων) της προσπάθειας αντιμετώπισης της Πανδημίας στο Νομό μας, ώστε να δούμε αν και πού υφίσταται ανάγκη συνεισφοράς μας. 

Περιμένουμε απάντησή σας στην Εισήγηση που σας καταθέτουμε, το συντομότερο δυνατόν. 

Τα μέλη του Δ.Σ., εκπρόσωποι της Παράταξης 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, 
Σουζάνα Καπνίση και 
Νικηφόρος Σταύρου 
 Ηγουμενίτσα 31/3/2020

ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK
Σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης ζητάει η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας Σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης ζητάει η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 01, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.