Ηγουμενίτσα: Σε δημοπρασία το OSTRIA και το SOHO

Ηγουμενίτσα: Σε δημοπρασία το OSTRIA και το SOHO

Ηγουμενιτσα

Σε διενέργεια πλειοδοτικού διαγωνισμού με έγγραφες κλειστές προσφορές, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον υψηλότερη μηνιαία οικονομική προσφορά, για την επιλογή παραχωρησιούχου των καλοκαιρινών καταστημάτων, SOHO και OSTRIA στην παραλία του Δρεπάνου, προχωράει ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας.

Αντικείμενο του Διαγωνισμού για το κατάστημα SOHO, είναι η προσωρινή παραχώρηση χρήσης ενός (1) καταστήματος, κτιρίου τουαλετών, στεγασμένου υπαίθριου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, υπαίθριου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων και υπαίθριου χώρου για ανάπτυξη ομπρελών και ξαπλώστρων, με τα κάτωθι εμβαδά:
Κατάστημα - κτίριο, εμβαδού 29,11 τ.μ. 
 Στεγασμένος χώρος, εμβαδού 49,70 τ.μ. 
Κτίριο τουαλετών, εμβαδού 24,82 τ.μ. 
Περιβάλλων χώρος, εμβαδού 38,25 τ.μ. 
Υπαίθριος χώρος για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, εμβαδού 50,00 τ.μ.

Η χρονική διάρκεια της παραχώρησης θα είναι τριετής.  
Παράταση της σύμβασης που θα συναφθεί είναι δυνατή για μέχρι τρία (3) ακόμη έτη, μετά από αίτηση του παραχωρησιούχου και Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα εγκρίνει ή μη την παράταση, με την προϋπόθεση ότι ο παραχωρησιούχος δεν έχει  οικονομικές εκκρεμότητες προς την Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. και τηρεί τις υποδείξεις της υπηρεσίας και τις σχετικές νομικές / υγειονομικές διατάξεις. 
Οι προσφορές των διαγωνιζομένων θα αφορούν στο μηνιαίο αντάλλαγμα του καταστήματος, ελάχιστη προσφορά δε ορίζεται το ποσό των τετρακοσίων ευρώ (€400,00) πλέον τελών χαρτοσήμου και το ποσό των 14.400,00 ευρώ για τα τρία έτη σύμβασης.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 4η  Μαΐου και ώρα 10:00 π.μ., στην έδρα της εταιρείας στην Ηγουμενίτσα, Τερματικός Σταθμός 2, Νέος Λιμένας Ηγ/τσας Τ.Κ. 46100 ενώπιον της Επιτροπής Επιλογής, με έγγραφες κλειστές προσφορές.




Αντικείμενο του Διαγωνισμού για το κατάστημα OSTRIA, είναι η προσωρινή παραχώρηση χρήσης ενός (1) καταστήματος, κτιρίου τουαλετών, περιβάλλοντα χώρου και υπαίθριου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, με τα κάτωθι εμβαδά:
Κατάστημα - κτίριο, εμβαδού 22,68 τ.μ. 
Κτίριο τουαλετών, εμβαδού 20,88 τ.μ. 
Περιβάλλων χώρος, εμβαδού 218,35 τ.μ.
Υπαίθριος χώρος ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων, εμβαδού 100,00 τ.μ.

Η χρονική διάρκεια της παραχώρησης θα είναι τριετής (3ετής).  
Παράταση της σύμβασης που θα συναφθεί είναι δυνατή για μέχρι τρία (3) ακόμη έτη, μετά από αίτηση του παραχωρησιούχου και Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, με την προϋπόθεση ότι ο παραχωρησιούχος δεν έχει οικονομικές εκκρεμότητες προς την Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. και τηρεί τις υποδείξεις της υπηρεσίας και τις σχετικές νομικές / υγειονομικές διατάξεις. 
Οι προσφορές των ενδιαφερόμενων θα αφορούν στο μηνιαίο αντάλλαγμα του καταστήματος, ελάχιστη προσφορά δε ορίζεται το ποσό των εξακοσίων ευρώ (€600,00) πλέον τελών χαρτοσήμου ανά μήνα παραχώρησης και 21.600 ευρώ για τα τρία έτη παραχώρησης.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 4η  Μαΐου και ώρα 11:00 π.μ., στην έδρα της εταιρείας στην Ηγουμενίτσα, Τερματικός Σταθμός 2, Νέος Λιμένας Ηγ/τσας Τ.Κ. 46100 ενώπιον της Επιτροπής Επιλογής, με έγγραφες κλειστές προσφορές.
Ηγουμενίτσα: Σε δημοπρασία το OSTRIA και το SOHO Ηγουμενίτσα: Σε δημοπρασία το OSTRIA και το SOHO Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 06, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.