Πρόσληψη Παιδοχειρούργου στο ΠΓΝΙ - Της Σοφίας Στράτου

Πρόσληψη Παιδοχειρούργου στο ΠΓΝΙ - Της Σοφίας Στράτου 


Το πρώτο βήμα έγινε.

Με μεγάλη χαρά πληροφορήθηκα την πρόσληψη επικουρικού γιατρού Παιδοχειρούργου στο ΠΓΝΙ. Αν και ο χρόνος πρόσληψης έχει προς το παρόν ημερομηνία λήξης σε δύο χρόνια, αυτό δεν ακυρώνει την σπουδαιότητα και αναγκαιότητα της πρόσληψης. Είναι γεγονός πώς η ειδικότητα αυτή ήταν ανύπαρκτη στον χειρουργικό τομέα του ΠΓΝΙ μέχρι τώρα.

Η γιατρός πού έχει αναλάβει είναι η μοναδική χειρούργος σε νοσοκομείο της Ηπείρου για τούς μικρούς ασθενείς που ενδεχομένως χρειαστούν χειρουργική επέμβαση.

Πιστεύω ότι οι φορείς ,Η Ιατρική Σχολή και όλη η παιδιατρική κοινότητα των Ιωαννίνων αλλά και της ευρύτερης περιοχής να στηρίξουμε: α) την προσπάθεια δημιουργίας Παιδοχειρουργικής κλινικής στο ΠΓΝΙ β) ταυτόχρονα, την σύσταση Μονάδος Εντατικής Παίδων ΠΓΝΙ. ώστε να ελαττωθούν στο ελάχιστο οι μετακινήσεις και διακομιδές των μικρών ασθενών σε άλλα παιδιατρικά νοσοκομεία (Αθήνα,Θεσ/νίκη,Πάτρα) με ότι αυτό συνεπάγεται για τις οικογένειες τους.

Το έργο αυτό είναι τόσο μεγαλόπνοο όσο είναι η υγεία των παιδιών μας .Αδιαπραγμάτευτη! Το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση κ γενναία χρηματοδότηση. Χαλεποί καιροί αλλά… αδιαπραγμάτευτο!

Ας καταλάβουμε όλοι πως ήρθε η ώρα για την επέκταση και αναβάθμιση των παροχών υγείας στους μικρούς ασθενείς της Ηπείρου.

Σοφία Στράτου παιδίατρος, 
Επιμ/ια Α , Γ.Ν.Φιλιατών
Πρόσληψη Παιδοχειρούργου στο ΠΓΝΙ - Της Σοφίας Στράτου Πρόσληψη Παιδοχειρούργου στο ΠΓΝΙ - Της Σοφίας Στράτου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 21, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.