Σε Γιάννενα και Βελλά ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Σε Γιάννενα και Βελλά ο Οικουμενικός Πατριάρχης


Θυρανοίξια στον Άγιο Παΐσιο αλλά και εγκαίνια αναμένεται να περιλαμβάνει το πρόγραμμα επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη στα Γιάννινα.

Η επίσκεψη είναι προσδιορισμένη στις αρχές Ιουλίου και σύμφωνα με όσα είπε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος το πρόγραμμα είναι ισχύ και δεν έχει αλλάξει μέχρι στιγμής λόγω των απαγορεύσεων που εφαρμόζονται εξ αιτίας της πανδημίας.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα κάνει τα θυρανοίξια στο νεόδμητο ναό του Αγίου Παΐσιου αλλά και τα εγκαίνια στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης όπου είναι πανέτοιμο.

Όμως στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και επίσκεψη στην Ιερά Μονή Βελλάς για τα εγκαίνια του τυροκομείου που ολοκλήρωσε η Μητρόπολη Ιωαννίνων.

Με συντονισμένες ενέργειες την τελευταία τριετία οι δραστηριότητες στις τεράστιες εκτάσεις της Μονής ξαναγεννιούνται και δημιουργείται σταδιακά ένα πρότυπο και καλά οργανωμένο αγρόκτημα.
Σε Γιάννενα και Βελλά ο Οικουμενικός Πατριάρχης Σε Γιάννενα και Βελλά ο Οικουμενικός Πατριάρχης Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 20, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.