Τραγικό ολίσθημα της ιστορικής εφημερίδας "Η ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ"

Τραγικό ολίσθημα της ιστορικής εφημερίδας "Η ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ"


Σε ένα τραγικό και συνάμα επικίνδυνο ολίσθημα, υπέπεσε η ιστορική ημερήσια εφημερίδα του νομού Θεσπρωτίας "Η ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ" η οποία σε χθεσινή ανάρτησή της στην ηλεκτρονική έκδοσή της, αναστάτωσε τους κατοίκους του νομού και κυρίως τους επισκέπτες, δημιουργώντας σοβαρό πρόβλημα στον τουρισμό μας.

Ο Γιαννιώτης ιδιοκτήτης της εφημερίδας, έσπευσε εχτές το απόγευμα να προεξοφλήσει πως "έχουν βρεθεί θετικά κι άλλα άτομα με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται εντός της ημέρας".


Σήμερα, και μετά την ενημέρωση πως όλα τα δείγματα βγήκαν αρνητικά, αλλοίωσε την αρχική ανάρτησή της, χωρίς να δώσει εξηγήσεις στους αναγνώστες της, αφαιρώντας το επίμαχο κομμάτι.


Σε όλους μας έχει τύχει να έχουμε λάθος πληροφορίες, αλλά ποτέ δεν προσπαθήσαμε να το κρύψουμε από τους αναγνώστες μας. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Ο Γιαννιώτης ιδιοκτήτης της εφημερίδας, οφείλει μία μεγάλη συγνώμη από τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες του νομού Θεσπρωτίας, οι οποίοι είδαν τις ακυρώσεις κρατήσεων αλλά και την πρόωρη αναχώρηση όσων ήδη διέμεναν στα τουριστικά καταλύματα, να έρχονται η μία μετά την άλλη.

Αλλά και οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να επιληφθούν της υπόθεσης, για διασπορά ψευδών ειδήσεων και μάλιστα από μία ιστορική εφημερίδα, η οποία προκάλεσε πανικό στους κατοίκους και οικονομική ζημιά στους επιχειρηματίες.
Τραγικό ολίσθημα της ιστορικής εφημερίδας "Η ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ" Τραγικό ολίσθημα της ιστορικής εφημερίδας "Η ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ" Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 20, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.