Ανακοίνωση του Συλλόγου Ξενοδόχων Νομού Θεσπρωτίας

Ανακοίνωση του Συλλόγου Ξενοδόχων Νομού Θεσπρωτίας


Μέτα λύπης μας ενημερωθήκαμε από 2 τοπικά site έχει βγει ανακοίνωση από την Θεσπρωτική Εφημερίδα για κρούσματα στην περιοχή της Θεσπρωτίας και για θετικούς σε κορωνοϊό πριν βγουν αποτελέσματα!!

Σε αυτή την εφημερίδα που βγάζει συμπεράσματα νωρίτερα τι επιπτώσεις θα έχει και τι πρόστιμο πρέπει να πληρώσει για δυσφήμιση της περιοχής μας?

θα πρέπει να υπάρχει ένα μετρό στις ειδήσεις που βγαίνουν και να λέμε πραγματικά γεγονότα ώστε να μην αποπροσανατολίζουμε τον κόσμο και να τον φοβίζουμε για όφελος άλλων περιοχών... γιατί όπως μάθαμε εκ των ύστερων.... η εφημερίδα έχει πουληθεί σε Γιαννιώτη επιχειρηματία χωρίς να γνωρίζουμε ποιο ήταν το όφελος της αναληθής είδησης.

Εκ μέρους όλων των ξενοδόχων της Θεσπρωτίας εκφράζουμε την λύπη μας και το θύμο μας για την συγκεκριμένη είδηση για μια περιοχή που τα έχει πάει περίφημα με τον Ιο και τα θετικά κρούσματα ήταν ελάχιστα!!!

θα παρακαλούσαμε τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο μετά και το πέρας των αποτελεσμάτων που ήταν όλα αρνητικά να βγει και να ζητήσει μια συγνώμη ως αίσθηση ευθύνης που του αναλογεί!!
Ανακοίνωση του Συλλόγου Ξενοδόχων Νομού Θεσπρωτίας Ανακοίνωση του Συλλόγου Ξενοδόχων Νομού Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 20, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.