Ηγουμενίτσα: Η πολύπαθη οδός Σελλών - Του Χρήστου Χρήστου

Ηγουμενίτσα: Η πολύπαθη οδός Σελλών - Του Χρήστου Χρήστου

Μια οδος 50m απο το κεντρο της πολης μας και το δημαρχείο.
Χαρακτηριστικο των παραπλησιων οδων στο κεντρο καθε πολης, ειναι η ταυτοτητα της ιδιας της πολης. Η κουλτουρα της, το εμπορικο και ψυχαγωγικο κεντρο της, ο "χωρος" υποδοχης των επισκεπτων της. Πολυ δε περισσότερο οταν βρισκετε διπλα σε αλσος.
Την οδο Σελλων την χαρακτηριζουν τα εξης:
Ενα αυθαίρετο εκτρωμα απο λαμαρινες που καποιοι θελουν να το ονομαζουν λαϊκή, χωρις κανενα κωδικα υγιεινής, αισθητικης, πρακτικης και οτιδηποτε αλλο.
Την οδο Σελλων, επισης την χαρακτηριζουν τα φτωχα και αθλια καταστημτα που δυστυχώς για αυτα αλλα και τους πελατες τους, δεν εχουν ουτε πεζοδρομια.
Την οδο Σελλων επισης την χαρακτηριζουν οι μεγαλες αποθηκες μαναβικης που ακουσον ακουσον εχουν αδειες μαναβικου και ξεφορτωνουν καθημερινα με κλαρκ, απο 2 νταλικες φρουτα τα οποια μεταφορτωνουν σε μικροτερα φορτηγα (επισης με κλαρκ) προκειμενου να προμηθευσουν ολη την αγορα μαναβικης του νομου μας.
Την οδο Σελλων επισης την χαρακτηριζουν οι παντα γεματοι καδοι σκουπιδιων και η βρωμια που αυτα αναδυουν.
Την οδο σελλων ,οπως ειπα και παραπανω, επισης την χαρακτηριζει η έλλειψη πεζοδρομιων με αποτελεσμα, μαναδες με καροτσακια, γιαγιαδες και παππουδες με σακουλες σουπερ μαρκετ, παιδακια και καθε λογης πολιτες, να την διασχιζουν απο το κεντρο της μαζι με αυτοκινητα, με εντονο τον κινδυνο ατυχηματος.
Την οδο Σελλων επισης την χαρακτηριζει το σκοταδι.... το απολυτο σκοταδι, μιας και δεν υπαρχει ουτε υχνος δημοτικου φωτισμου...
Αραγε κυριε δημαρχε Ιωάννη Λώλο αυτη ειναι η κουλτουρα μας; αυτη ειναι η εικονα που χαρακτηρίζει την πολη μας;
Και επειδη δεν μου αρεσει να κανω στείρα κριτική , προτείνω να αλλαξει κατεύθυνση οσον αφορα την ροη των αυτοκινήτων, να κατασκευαστουν τα τελευταία 20m που καταληγουν στο υψος του περιφερειακου, να ξηλωθει αυτο το εκτρωμα που εσεις αποκαλείτε λαϊκή, να "πεισετε" τα (ουτως η αλλως παρανομα) αποθηκομαναβα να εγκατασταθουν εκτος πολης και να φτιάξετε πεζοδρομια.... μεγαλα πεζοδρομια που θα μπορουν να δεχτουν τραπεζοκαθισματα προκειμενου να γινει το αλσος πιο φιλικο και πιο αξιοποιησιμο....
Και εννοειτε οτι θα αποσυμφορηθουν και πολλοί δρομοι της πολης μας
Ηγουμενίτσα: Η πολύπαθη οδός Σελλών - Του Χρήστου Χρήστου Ηγουμενίτσα: Η πολύπαθη οδός Σελλών - Του Χρήστου Χρήστου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 20, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.