Ο Β. Γιόγιακας για την παραχώρηση ακινήτου του Δ. Ηγουμενίτσας προς στέγαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας

Ο Β. Γιόγιακας για την παραχώρηση ακινήτου του Δ. Ηγουμενίτσας προς στέγαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας


Ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Γιόγιακας έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας για παραχώρηση ακινήτου του Δήμου στη θέση Βίγλιζα με σκοπό τη στέγαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας:

«Η παραχώρηση του ακινήτου είναι αναμφίβολα μια σημαντική εξέλιξη, για την οποία οφείλω να αποδώσω τα εύσημα στον Δήμαρχο, στην πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Νέας Σελεύκειας. Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στα επόμενα βήματα που απαιτούνται για την υλοποίηση του έργου».
Ο Β. Γιόγιακας για την παραχώρηση ακινήτου του Δ. Ηγουμενίτσας προς στέγαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας Ο Β. Γιόγιακας για την παραχώρηση ακινήτου του Δ. Ηγουμενίτσας προς στέγαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 17, 2020 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΔΩ ΓΙΟΓΙΟΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ . Α ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΣΕ ΡΥΠΠΟΥΣ ΜΕ ΗΛΙΑΚΑ ΠΑΝΕΛ.ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΚΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.