Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για ληστεία

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για ληστεία



Οι συντονισμένες ενέργειες και η συνεργασία αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, οδήγησαν στην άμεση εξιχνίαση ληστείας και τη σύλληψη τριών ημεδαπών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία. 

Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, χθες (23-09-2020) το απόγευμα στα Μάρμαρα Ιωαννίνων, δύο από τους κατηγορούμενους διέρρηξαν την πόρτα εισόδου κατοικίας, από όπου αφαίρεσαν κοσμήματα και χρυσαφικά. 

Στη συνέχεια έγιναν αντιληπτοί από ένοικο του σπιτιού κατά την επιστροφή του σε αυτό, εναντίον του οποίου μεταχειρίστηκαν βία προκειμένου να διατηρήσουν τα κλοπιμαία και τράπηκαν σε φυγή, επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όπου τους ανέμενε συνεργός τους. 

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης ταυτοποιήθηκαν άμεσα τα στοιχεία των κατηγορουμένων από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας επί της Ιόνιας Οδού (ύψος Μενιδίου Αιτωλοακαρνανίας), αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου ενήργησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες. 

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο του οχήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε ειδική κρύπτη τα κλοπιμαία, ενώ οι τρεις ημεδαποί συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων. 

Τα ανευρεθέντα κλοπιμαία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια, ενώ κατασχέθηκαν επιπλέον: 
ανωτέρω όχημα, ιδιοκτησίας ενός εκ των κατηγορουμένων, 
χρηματικό ποσό -1.835- ευρώ, 
χρυσή λίρα, 
-2- περιλαίμια, 
ζεύγος γαντιών, 
4 κινητά τηλέφωνα. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για ληστεία Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για ληστεία Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.