Σε δημοπρασία και πάλι το κατάστημα Κεντρικό στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας

Σε δημοπρασία και πάλι το κατάστημα Κεντρικό στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας

Σε δημοπρασία του καταστήματος Κεντρικό στην παραλία Δρέπανο Ηγουμενίτσας, προχωράει για τρίτη φορά τις επόμενες ημέρες, ο Δήμος Ηγουμενίτσας.

Οι δύο πρώτοι διαγωνισμοί είχαν αποβεί άγονοι.

Συγκεκριμένα δημοπρατείται, με κριτήριο επιλογής τη συμφερότερη προσφορά, το Δημοτικό ακίνητο, που βρίσκεται στo Δρέπανο του Δήμου Ηγουμενίτσας με την ονομασία "ΚΕΝΤΡΙΚΟ" το οποίο αποτελείται από κτίριο κεντρικό εμβαδού 455 τ.μ., χώρο ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων εμβαδού 301,58 τ.μ., αύλειο χώρο ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων εμβαδού 888,72 τ.μ., χώρο ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων εμβαδού 56,81 τ.μ., και χώρο ανάπτυξης αθλοπαιδιών – παιδικής χαράς εμβαδού 1.130,90 τ.μ. 

Η Δημοπρασία είναι πλειοδοτική και θα γίνει με έγγραφες κλειστές προσφορές που θα υποβληθούν και η διάρκεια μίσθωσης θα είναι 9 χρόνια, με δικαίωμα παράτασης για ακόμα 3 έτη.

Για να γίνει δεκτός κάποιος στο διαγωνισμό, πρέπει να καταθέσει στην επιτροπή της δημοπρασίας ποσό που αντιστοιχεί στο 10% επί του ελαχίστου ορίου πρώτης προσφοράς επί του μισθώματος που αντιστοιχεί στο σύνολο της διάρκειας της μισθώσεως, ήτοι 43.200 ευρώ. 

Επίσης ο τελευταίος πλειοδότης (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) υποχρεούται να υποβάλλει ως εγγύηση ακίνητο - οικόπεδο, η αντικειμενική αξία του οποίου να ανέρχεται τουλάχιστον στο ποσό των  εκατό πενήντα χιλιάδων ευρώ (150.000,00 Ευρώ) , απαλλαγμένο από οποιοδήποτε βάρος. 

Ως ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς μηνιαίου μισθώματος ορίζεται το ποσό των τεσσάρων χιλιάδων ευρώ (4.000,00 €) 

Επίσης ο πλειοδότης είναι υποχρεωμένος να προσλάβει ναυαγοσώστη την περίοδο από 01 Ιουνίου έως και 30 Σεπτεμβρίου, από ώρες 10.00 έως και 18.00 κάθε έτους ή για το χρονικό διάστημα που θα ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία κάθε φορά , η δαπάνη του οποίου θα βαρύνει τον μισθωτή .

Η  υποχρέωση καταβολής μισθώματος για το πρώτο μισθωτικό έτος  ξεκινάει από τον Μάρτιο του 2021,  προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στον πλειοδότη να ανακαινίσει – προσαρμόσει το μίσθιο.

Ο μισθωτής οφείλει να λειτουργήσει το κατάστημα μέχρι τον Μάρτιο του 2021, οπότε και ξεκινάει η υποχρέωση καταβολής μισθώματος .

Το μίσθιο θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο ως εστιατόριο – καφετέρια –μπαρ και απαγορεύεται ρητώς οποιαδήποτε μερική ή ολική μεταβολή χρήσης. Απαγορεύεται η λειτουργία καταστήματος νυχτερινής διασκέδασης. 

Επίσης  ο μισθωτής υποχρεούται κατά την  διάρκεια  του super rally 2021 να μην λειτουργήσει το μίσθιο, χωρίς να  έχει δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση  από το Δήμο . 

Η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα από το Δήμο Ηγουμενίτσας.

Σε δημοπρασία και πάλι το κατάστημα Κεντρικό στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας Σε δημοπρασία και πάλι το κατάστημα Κεντρικό στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 13, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.