Παρουσίαση του Νέου Προγράμματος Επιδότησης Επιχειρηματικών Δανείων - ΓΕΦΥΡΑ 2

Παρουσίαση του Νέου Προγράμματος Επιδότησης Επιχειρηματικών Δανείων - ΓΕΦΥΡΑ 2



Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Ηπείρου (Π.Ε.Σ.Η.) δια του Προέδρου του κ. Αλέξανδρου Πάσχου σας προσκαλεί στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Παρουσίαση του Νέου Προγράμματος Επιδότησης Επιχειρηματικών Δανείων - ΓΕΦΥΡΑ 2» που θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Webex το Σάββατο 10 Απριλίου 2021 και ώρα 15:00 (διάρκειας 90λεπτών) στον σύνδεσμο:

Κεντρικός ομιλητής:
κ. Φώτης Κουρμούσης, Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του Υπουργείου Οικονομικών

Στην εκδήλωση θα αναπτυχθούν τα ακόλουθα θέματα:
• Δικαιούχοι και κριτήρια επιλεξιμότητας
• Διαδικασία Αίτησης
• Ποσοστά Κρατικής επιδότησης διάρκειας 8 μηνών

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΕΓΔΙΧ: http://www.keyd.gov.gr/covid19_gefyra2/

Στο τέλος της παρουσίασης θα διατεθεί χρόνος για την υποβολή ερωτημάτων και να δοθούν απαντήσεις από τον ομιλητή.

Η ανωτέρω ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνεται από το Π.Ε.Σ.Η. στα πλαίσια των ανταποδοτικών υπηρεσιών των Επιμελητηρίων της Ηπείρου προς τα μέλη τους.

Η πλατφόρμα θα είναι ανοικτή και θα επιτρέπει την σύνδεσή σας από τις 14:30 προκειμένου να επιλύσετε προβλήματα σύνδεσης.

Παρακαλείστε να διατηρείτε κλειστά το μικρόφωνο και την κάμερά σας.

Εάν υπάρξουν απορίες, παρακαλείστε να τις σημειώσετε και να τις υποβάλλετε στον εισηγητή όταν δοθεί ο ανάλογος χρόνος για συζήτηση κι επίλυση αποριών ή να τις αποστείλετε μέσω μηνύματος από το πεδίο Συνομιλίες (Chat).

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την τηλεδιάσκεψη στο ακόλουθο σύνδεσμο στο YouTube: https://youtu.be/usbdLSyJROE
Παρουσίαση του Νέου Προγράμματος Επιδότησης Επιχειρηματικών Δανείων - ΓΕΦΥΡΑ 2 Παρουσίαση του Νέου Προγράμματος Επιδότησης Επιχειρηματικών Δανείων - ΓΕΦΥΡΑ 2 Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 07, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.