Αθωώθηκε στο Εφετείο και ο δεύτερος κατηγορούμενος για τον θάνατο του 56χρονου κυνηγού στον Τσαμαντά Θεσπρωτίας

Αθωώθηκε στο Εφετείο και ο δεύτερος κατηγορούμενος για τον θάνατο του 56χρονου κυνηγού στον Τσαμαντά Θεσπρωτίας


Το περιστατικό που έγινε τον Οκτώβριο του 2013 στο βουνό του Τσαμαντά στη Θεσπρωτία είχε "πέσει ως βόμβα" στο χωριό του Αρχάγγελου αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας.Η άσκηση του αγαπημένου χόμπι του κυνηγιού από τέσσερις φίλους, από τέσσερις συγχωριανούς, είχε καταλήξει σε τραγωδία αφού ένας εξ’ αυτών, από λάθος πυροβολισμό άλλου κυνηγού, είχε χάσει τη ζωή του.

Αρχικά παραπέμφθηκαν για να δικασθούν στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηγουμενίτσας οι άλλοι τρεις κυνηγοί, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Στο πρώτο Δικαστήριο αθωώθηκε ο ένας από τους κυνηγούς, αλλά οι άλλοι δύο καταδικάσθηκαν σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή αφού το Δικαστήριο έκρινε ότι ο θανάσιμος τραυματισμός του 56χρονου είχε προέλθει από πυροβολισμούς και των δύο.

Τη Δευτέρα, 5-4-2021, εκδικάσθηκε εκ νέου η υπόθεση στο Εφετείο Κέρκυρας.

Από τους δύο κατηγορούμενους παραστάθηκε μόνο ο ένας ο οποίος τελικά αθωώθηκε έχοντας ως συνήγορο υπεράσπισης τον κ. Βασίλειο Γιάπρο.



Αθωώθηκε στο Εφετείο και ο δεύτερος κατηγορούμενος για τον θάνατο του 56χρονου κυνηγού στον Τσαμαντά Θεσπρωτίας Αθωώθηκε στο Εφετείο και ο δεύτερος κατηγορούμενος για τον θάνατο του 56χρονου κυνηγού στον Τσαμαντά Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 08, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.