Συγνώμη, έγινε λάθος...

Συγνώμη, έγινε λάθος...



Καλησπέρα σας, 
Για την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με το άρθρο σας "Έδωσαν ανάθεση για ένα έργο, δύο φορές, στο ίδιο πρόσωπο;" θέλω να σας ενημερώσω και επειδή θίγει εμένα προσωπικά ότι η πρώτη ανάθεση είναι για το αντικείμενο για το οποίο αναφέρεστε και η δεύτερη ανάθεση αφορά σε μελέτη για την ενίσχυση του εν λόγου κτιρίου. 
Έγινε εκ παραδρομής λάθος στον τίτλο της μελέτης!!! 
Υπάρχει δυνατότητα εκ του νόμου η σύνταξη μελέτης για αποκατάσταση τυχόν φθορών!!! 
Θα γίνει ορθή επανάληψη !!! 
Παρακαλώ για δικές σας ενέργειες προς αποκατάσταση της αλήθειας. 

Με εκτίμηση 
Ευάγγελος Δημητρίου

Το παραπάνω κείμενο είναι η απάντηση, που όφειλαν να στείλουν οι διοικούντες του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, στην αποκάλυψή μας για τη διπλή ανάθεση, στο ίδιο άτομο, για την ίδια εργασία στο κτίριο που παλαιού τελωνείου.
Αντί αυτών όμως, έβαλαν τον ιδιώτη μηχανικό που έλαβε τις δύο αναθέσεις, να μας απαντήσει. 
Ίσως για να δικαιολογήσει και την αμοιβή του;
Αλλά αφού μας απάντησε ο κ. Δημητρίου, θα απευθυνθούμε και εμείς σε αυτόν, με την ελπίδα να μας ακούσουν αυτοί που πραγματικά πρέπει.

Πρώτα από όλα κ. Δημητρίου, όταν δηλώνετε πως "Έγινε εκ παραδρομής λάθος" οφείλετε να ζητήσετε συγνώμη και όχι να κάνετε υποδείξεις προς ... αποκατάσταση της αλήθειας.
Για αποκατάσταση της αλήθειας μας λέτε κ. Δημητρίου.
Την αλήθεια λοιπόν κ. Δημητρίου.
Η αλήθεια είναι, πως για ακόμα μία φορά, οι ΟΛΗΓάρχες πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη και τρέχουν, με τη βοήθειά σας, εκ των υστέρων να μπαλώσουν ό,τι μπορούν. 
Στη βιασύνη τους μάλιστα, έκαναν ορθή επανάληψη στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, με τον ίδιο όμως ΑΔΑ. Διαδικασία η οποία είναι παράνομη, καθώς θα έπρεπε να δημοσιευθεί η ορθή επανάληψη, με νέο ΑΔΑ και αφού πρώτα γίνει η ανάκληση της πρώτης δημοσίευσης.
Εσείς κ. Δημητρίου είστε ένας ελεύθερος επαγγελματίας και ως τέτοιος, είναι φυσικό να σας ενδιαφέρει να πάρετε την οποιαδήποτε δουλειά. 
Θα ήσασταν κακός επαγγελματίας εάν δεν σας ενδιέφερε αυτό.
Αλλά αφού αποφασίσατε εσείς να απαντήσετε για λογαριασμό της ΟΛΗΓ Α.Ε., θα συμφωνήσετε πως πρέπει να απαντήσετε και σε όλα τα υπόλοιπα ερωτήματα που προκύπτουν.
Με σημαντικότερο ερώτημα το εάν τα προβλήματα που εμφανίζονται στις φωτογραφίες που μας στείλατε στην απάντησή σας και που είναι οι ίδιες με αυτές που ανέβασε στο προφίλ του ο διευθύνοντας σύμβουλος της ΟΛΗΓ κ. Πορφύρης, αλλά και το παπατζίδικο site στο οποίο τις στείλατε για να ξεπλύνει το "λάθος" σας, δημιουργήθηκαν μέσα στα 2 χρόνια που μεσολάβησαν από την πρώτη μελέτη σας για τη στατικότητα του κτιρίου. (Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν)



Γιατί διαφορετικά θα πρέπει να μας απαντήσετε στο γιατί δεν εντοπίσατε αυτά τα προβλήματα τότε και χρειάστηκε δεύτερη απευθείας ανάθεση, πάλι σε εσάς, ώστε να τα εντοπίσετε; 
Πως τελικά έγινε η νομιμοποίηση του κτιρίου, με τόσο εμφανή τα προβλήματα στη στατικότητά του;
Ποιος θα είχε την ευθύνη εάν συνέβαινε το οποιοδήποτε ατύχημα, αφού το κτίριο πήρε έγκριση από εσάς, ώστε να φιλοξενήσει υπηρεσίες και εργαζόμενους;
Κύριε Δημητρίου.
Επειδή είστε αρκετά μικρότερός μου, θα σας συμβούλευα να μην μπαίνετε στη διαδικασία να απαντάτε εκ μέρους άλλων. 
Δεν χρειάζεται να είστε εσείς το εξιλαστήριο θύμα και ο πρόθυμος "μπροστάρης" αλλωνών.
Κοιτάξτε να κάνετε τη δουλειά σας, χωρίς να εκτίθεστε και χωρίς να προκαλείτε.
Ειδικά όταν έχετε λάβει απευθείας αναθέσεις, σύμφωνα με μία πρόχειρη ματιά, σχεδόν από όλο το τοπικό δημόσιο.
Αυτά για την ώρα κι εάν χρειαστεί θα επανέλθουμε...

Υ.Γ.1 Τα λάθη είναι ανθρώπινα και όταν αναγνωρίζονται πραγματικά, θα πρέπει να συνοδεύονται και από μια ειλικρινή συγνώμη.
Υ.Γ.2 Το να χρησιμοποιείς ένα νέο παιδί, για να καλύψει δικά σου "λάθη" είναι άνανδρο και ανέντιμο, τόσο πολιτικά όσο και κοινωνικά.
Συγνώμη, έγινε λάθος... Συγνώμη, έγινε λάθος... Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Απριλίου 11, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.