Την επαναλειτουργία του τελωνείου του Μαυροματιού, ζητάει ο Δήμαρχος Φοινικαίων

Την επαναλειτουργία του τελωνείου του Μαυροματιού, ζητάει ο Δήμαρχος Φοινικαίων



ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΦΟΙΝΙΚΑΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Φοινίκη στις 13.04.2021

Προς .κ Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων
Νίκος Χαρδαλιάς
Προς κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη Περιφερειάρχη Ηπείρου
κ. Θωμά Πιτούλη Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας
κ. Ιωάννη Λώλο Δήμαρχο Ηγουμενίτσας
κ. Βασίλη Γιόγιακα Βουλευτή Ηγουμενίτσας
κ. Μάριο Κάτση Βουλευτή Ηγουμενίτσας

Αξιότιμοι κύριοι,

Κατ’ αρχάς να σας ευχηθώ υγεία και καλές επιτυχίες στο έργο που τελείτε, 
Ταυτόχρονα, εκ μέρους των πολιτών του δήμου Φοινικαίων, που στην πλειοψηφία τους είναι και Έλληνες πολίτες, θα ήθελα να σας ζητήσω τη συνδρομή σας για την επαναλειτουργία του τελωνείου του Μαυροματιού. 
Είμαι βέβαιος ότι κι εσείς το θέλετε, γιατί η δίοδος αυτή είναι μια από τις σημαντικότερες αρτηρίες αναζωογόνησης της περιοχής της Θεσπρωτίας, αλλά και τη όμορης από τη δική μας πλευράς. 
Το κλείσιμο της διάβασης του Μαυροματίου επέφερε αρνητικά αποτελέσματα στην οικονομία των περιοχών και ειδικά στη δική μας πλευρά στιγμάτισε βαριά την ψυχολογία των ανθρώπων μας, που λόγω του αποκλεισμού αδυνατούσαν να μεταβούν στα γειτονικά νοσοκομειακά κέντρα της Ηπείρου για θεραπεία ή ιατροφαρμακευτική προμήθεια. 
Στις σημερινές συνθήκες, όπου και από τις δύο πλευρές ο αριθμός των κρουσμάτων μειώνεται και συνεχίζεται εντατικά ο εμβολιασμός των πολιτών, είναι η κατάλληλη στιγμή να λειτουργήσει το τελωνείο του Μαυροματιού για το καλό των δύο πλευρών. 
Επί της ευκαιρίας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις προηγούμενες προσπάθειες που ο καθένας σας έκανε για την επίλυση αυτού του θέματος προ πολλού και ελπίζω ότι η κοινή μας απαίτηση θα εισακουστεί από τους αρμοδίους.

Με εκτίμηση
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΙΩΝ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΙΤΣΟΣ
Την επαναλειτουργία του τελωνείου του Μαυροματιού, ζητάει ο Δήμαρχος Φοινικαίων Την επαναλειτουργία του τελωνείου του Μαυροματιού, ζητάει ο Δήμαρχος Φοινικαίων Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 14, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.