Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας

Έλαμψαν οι αθλητές του Πρωτέα Ηγουμενίτσας, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16

Έλαμψαν οι αθλητές του Πρωτέα Ηγουμενίτσας, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16



Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 που διεξήχθη στην Πάτρα συμμετείχε ο σύλλογος μας με μεγάλη επιτυχία και κατέκτησε πολλά μετάλλια .
Συγκεκριμένα στα 200 μέτρα με εμπόδια την 1 θέση και Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Νικολέτα Παππά , την 2 θέση και ασημένιο μετάλλιο στα 100 μέτρα με εμπόδια ο Λεωνίδας Κουσοβίστας , την τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο η Ευαγγελία Γκανάρα στο μήκος ,την Τρίτη θέση και Χάλκινο μετάλλιο η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ80 Αγοριών ( Τσαλουκας , Ράπτης , Γώγος , Βλάχος ) και η ομάδα 3Χ1200 αποτελούμενη από (Τσακίρης , Μεσσίνη , Σκαρμούτσος ) την 4 θέση η Ευαγγελία Γκανάρα στο τετραπλούν , ο Τίμος Ράπτης στα 200 μέτρα με εμπόδια ,η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ200 ( Γώγος , Δόκου , Παππά , Βλάχος ), την Πέμπτη θέση η Νταλία Τσακίρη στα 2000 στιπλ και την έκτη θέση η ομάδα σκυταλοδρομίας 3Χ1200 (Αναστασίου , Κολέμπα , Κατσιμάνη ) .
Αξιόλογες επιδόσεις από τα υπόλοιπα παιδιά που συμμετείχαν στην αποστολή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα συνθέτοντας έτσι την πολύ καλή παρουσία του συλλόγου μας .

Συγχαρητήρια και συνεχίζουμε για τα επόμενα πρωταθλήματα .

Σελίδες

Από το Blogger.
Επιστροφή στην κορυφή