Κοινό μέτωπο του Δήμου Φιλιατών και του Δήμου Ηγουμενίτσας

Κοινό μέτωπο του Δήμου Φιλιατών και του Δήμου Ηγουμενίτσας



Κοινό μέτωπο του Δήμου Φιλιατών και του Δήμου Ηγουμενίτσας για την εξαίρεση τμήματος της χερσαίας ζώνης του παραλιακού μετώπου Ηγουμενίτσας και Σαγιάδας ενόψει της πώλησης του λιμένα Ηγουμενίτσας.
Στις 23/6/21 συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. του Δήμου Φιλιατών με μοναδικό θέμα την μορφή κινητοποιήσεων, καθότι μέχρι σήμερα παρά τις επανειλημμένες υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ότι οι αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων θα γίνουν αποδέκτες, μέχρι σήμερα ουδεμία έμπρακτη ενέργεια από πλευράς αρμοδίων δεν προχώρησε ώστε να κατοχυρώσει τις παραπάνω αποφάσεις.
Κατά πλειοψηφία έγινε δεκτή εισήγηση του Δημάρχου κυρίου Πάππα Σπύρου όσον αφορά τη μορφή κινητοποιήσεων και αποφασίστηκαν τα εξής:
Παρασκευή 25/6/21 κλείσιμο Δημαρχείου Φιλιατών για την εξυπηρέτηση του κοινού.
Παραχώρηση συνέντευξης τύπου των δύο Δημάρχων.
Δευτέρα 28/6/21 κλείσιμο του Δημαρχείου Φιλιατών για την εξυπηρέτηση κοινού.
Κλείσιμο της αγοράς των Φιλιατών μέχρι τις 11:00 π.μ.
Συγκέντρωση στο λιμάνι εσωτερικού και συμβολικό κλείσιμο αυτού 9:00-11.00.
Δευτέρα 5/7/21 κλείσιμο του λιμένα εξωτερικού.
Σε περίπτωση που η συνάντηση με τον υπουργό κύριο Πλακιωτάκη την Πέμπτη 1/7/21 αποδώσει καρπούς η κινητοποίηση της Δευτέρας 5/7 δεν θα πραγματοποιηθεί.
Σε κάθε περίπτωση το θέμα θα επανέλθει εκ νέου στο Δ.Σ. για περαιτέρω αποφάσεις.


Κοινό μέτωπο του Δήμου Φιλιατών και του Δήμου Ηγουμενίτσας Κοινό μέτωπο του Δήμου Φιλιατών και του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 24, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.