Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ | "Φιάσκο η απόφαση του Συλλόγου"

Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ | "Φιάσκο η απόφαση του Συλλόγου"



Συνάδελφοι,

Μετά την Αρίθμ. 25/2021 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων, με την οποία η πλειοψηφούσα Παράταξη της ΔΑΣ Θεσπρωτίας υπεραμύνθηκε και παρουσίασε τις θέσεις του ΚΚΕ, συμμορφωθήκαμε θεσμικά και δεν συμμετείχαμε ΩΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ στην κινητοποίηση της Δευτέρας 28/06/2021 για την Παραχώρηση της Χερσαίας Ζώνης του Λιμένα στους Δήμους Ηγουμενίτσας και Φιλιατών.

Η χθεσινή απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων κατέληξε σε «ΦΙΑΣΚΟ»!!!

Μεγάλο μέρος των συναδέλφων ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕ και ταυτόχρονα, η Ταμίας του Συλλόγου, από τα πρωτοστατίσαντα στη χθεσινή Συνεδρίαση μέλη της ΔΑΣ, παρευρέθη, τελικά, στην κινητοποίηση!!!!

ΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ και καλούμε το Προεδρείο του Συλλόγου, σε έκτακτη συνεδρίαση, την οποία θα πρέπει να ορίσουν ΑΜΕΣΑ, για επανεξέταση των θέσεων και της στάσης μας σε μεταγενέστερες πιθανώς κλιμακούμενες κινητοποιήσεις του Δήμου!!!

Ηγουμενίτσα, 28/06/2021
Τα μέλη του Δ.Σ.,
Εκπρόσωποι της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΟΤΑ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ,
Σουζάνα Καπνίση
Νικηφόρος Σταύρου
Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ | "Φιάσκο η απόφαση του Συλλόγου" Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ | "Φιάσκο η απόφαση του Συλλόγου" Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 30, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.