ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ...

ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ...


Έχει περάσει ακριβώς μία εβδομάδα από την αποκάλυψη μας για την επώνυμη αναφορά στην εισαγγελία για τον κ. Πορφύρη (δείτε εδώ) και ουδεμία αντίδραση έχει υπάρξει, ούτε από την διορισμένη διοίκηση και τον ίδιο τον κ. Πορφύρη, αλλά ούτε και από την πολιτική ηγεσία τοπικά (βλέπε Γιόγιακας) ή κεντρικά στην Αθήνα (βλέπε Πλακιωτάκης). 

Τα ερωτήματα που προέκυψαν είναι απλά:
1.Έχει πτυχίο Πανεπιστημίου ο κ. Πορφύρης;
2.Και αν όχι, όπως φαίνεται, δικαιούται τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου με το πτυχίο ΤΕΙ που διαθέτει;

Η σιωπή συνήθως κάτι κρύβει.
Αν ετοιμάζουν και τρίτο εξώδικο προς εμάς, τους πληροφορούμε, για να μην κουράζονται και ξοδεύονται, ότι ούτε θα μας φοβίσουν, ούτε θα μας φιμώσουν…

Η υπόθεση έχει ιδιαίτερη πολιτική σημειολογία και σοβαρή ηθική διάσταση πέραν της όποιας δικαστικής ποινικής διερεύνησης.
Ο νυν πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ιδιαίτερη ευαισθησία σε αυτά τα θέματα, καθώς ήταν αυτός που σαν υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά, εξέδωσε την εγκύκλιο για την νομιμότητα των πτυχίων στο δημόσιο.
Όλοι θυμόμαστε την περίπτωση της καθαρίστριας που απολύθηκε για ένα πλαστό απολυτήριο δημοτικού αλλά και πάμπολλες άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Δεν μπορούμε να λειτουργούμε με δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Δεν μπορούμε και διώχνουμε έναν μεροκαματιάρη ή μια καθαρίστρια και να τοποθετούμε, αν δεν δικαιούται τελικά, διευθύνοντα σύμβουλο σε δημόσιο οργανισμό, πρόσωπο χωρίς τα απαραίτητα προσόντα. 
Έχει ενημερωθεί άραγε για το θέμα αυτό ο πρωθυπουργός;

Όσο το θέμα σέρνεται πλήττει την αξιοπιστία της πολιτικής ηγεσίας και δημιουργεί εύλογους προβληματισμούς στους υγιώς σκεπτόμενους ψηφοφόρους και της κυβερνητικής παράταξης.
Η θέση του Δ.Σ. του Ο.Λ.ΗΓ. είναι κρίσιμη.
Διαχειρίζεται τεράστια ποσά, παίρνει αποφάσεις, αναθέτει υπηρεσίες, έργα, μελέτες, καθορίζει την κυβερνητική πολιτική στα θέματα της χερσαίας ζώνης κλπ… 

Πρέπει να απαντήσουν άμεσα οι αρμόδιοι και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση.
Στο ένα τελικά απλό ερώτημα: Μπορείς με πτυχίο Τ.Ε.Ι. ή Α.Τ.Ε.Ι. να είσαι Δ.Σ. στον ΟΛΗΓ;

Ελπίζουμε την απάντηση να μας τη δώσει από κοντά ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκης, ο οποίος θα βρίσκεται την Πέμπτη στην πόλη της Ηγουμενίτσας.

Υ.Γ. Το να διαδίδετε πως δεν υπάρχει καμία αναφορά προς την εισαγγελία, είναι τουλάχιστον γελοίο και τόσο εσείς...
ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ... ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ... Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 30, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.