Δημήτρης Σκεύης: Ζητά συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης και όχι δια περιφοράς για σοβαρά θέματα του Δήμου Φιλιατών

Δημήτρης Σκεύης: Ζητά συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης και όχι δια περιφοράς για σοβαρά θέματα του Δήμου Φιλιατών



Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φιλιατών 
Φιλιάτες 2/7/2021 
Κύριε Πρόεδρε 
Αφού εκφράσω την έντονη δυσαρέσκεια των μελών της παράταξης μου , για το ότι εξακολουθεί να απαγορεύεται η δια ζώσης συνεδρίαση των δημοτικών συμβουλίων, παρότι υπάρχει άρση σχεδόν όλων των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία, ζητώ η 12η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 5/7/2021, να γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης ή άλλο πρόσφορο τρόπο και όχι δια περιφοράς , το απόγευμα της ίδιας μέρας, για τους εξής παρακάτω λόγους: 
1. Προκύπτουν ερωτήματα σχετικά με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης , που δεν μπορεί να απαντηθούν «δια περιφοράς» 
2. Πρέπει να ενημερωθούμε επισήμως , για τα αποτελέσματα της επίσκεψης Πλακιωτάκη . Για το ποιες αναφορές έγιναν για το Δήμο μας καθώς και το τι θα γίνει με τις κινητοποιήσεις. 
3. Πρέπει να ενημερωθούμε για την ακρίβεια των πληροφοριών, σχετικά με το κλείσιμο 25 καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας ,μεταξύ των οποίων αναφέρεται και αυτό των Φιλιατών. 
4. Πρέπει να ενημερωθούμε για τις προθέσεις της Δημοτικής αρχής σχετικά με το ενδεχόμενο δημιουργίας Δομής φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων, στην έδρα του δήμου μας. 

Κύριε Πρόεδρε , βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή για το μέλλον του δήμου μας. 
Οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβούλιου δεν μπορεί να είναι μια επιφανειακή ανταλλαγή πληροφοριών, ούτε ένα ναι ή ένα όχι μέσω τηλεφώνου. 
 Αν εμείνετε στην απόφαση σας , εγώ και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης μου δεν θα συμμετέχουμε στη δια περιφοράς συνεδρίαση. 

Με τιμή 
Σκεύης Στ. Δημήτρης
Δημήτρης Σκεύης: Ζητά συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης και όχι δια περιφοράς για σοβαρά θέματα του Δήμου Φιλιατών Δημήτρης Σκεύης: Ζητά συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης και όχι δια περιφοράς για σοβαρά θέματα του Δήμου Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 02, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.