"Ποιεί τη νήσσαν" ο Γιόγιακας

"Ποιεί τη νήσσαν" ο Γιόγιακας


Ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του thespro.gr για την υπόθεση απ’ ευθείας ανάθεσης του ΟΛΗΓ στον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου:
«Όσοι με ξέρουν, καταλαβαίνουν ότι ποτέ δεν είχα ούτε θα έχω σχέση με όσα υπονοούνται στο δημοσίευμα τοπικού Μέσου. Οι σχέσεις μου ήταν και είναι καθαρές.
Επειδή δεν θέλω να μείνει στον αέρα ακόμα και η πιο ασήμαντη, και η πιο κακόβουλη καταγγελία, επιχείρησα αμέσως να διερευνήσω τη σχέση του συνεργάτη μου με τα όσα γράφονται, ο οποίος είχε την ευθιξία να θέσει στη διάθεσή μου την παραίτησή του, εξηγώντας μου τις ενέργειές του για τις οποίες ωστόσο δεν ήμουν ενήμερος.
Πέραν αυτού δεν νομίζω ότι αξίζει να πούμε κάτι άλλο».

Με την απάντησή του αυτή ο κ. Γιόγιακας αφ’ ενός επιβεβαιώνει την εμπλοκή του συνεργάτη του, αφ’ ετέρου επιβεβαιώνει και την παραίτηση του.
Δεν εξηγεί όμως ποιές ήταν οι ενέργειες του συνεργάτη του για τις οποίες δεν ήταν ενήμερος και οι οποίες τον οδήγησαν να κάνει δεκτή την παραίτηση του. 
Χαρακτηρίζει ασήμαντη και κακόβουλη την καταγγελία, την ίδια στιγμή όμως κάνει δεκτή την παραίτηση του συνεργάτη του…

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον παραιτηθέντα συνεργάτη του βουλευτή, ο οποίος δήλωσε άγνοια για τη συμμετοχή του στο ΔΣ της εταιρείας και ισχυρίστηκε ότι τα στοιχεία του βρέθηκαν στη διάθεση της – η οποία τα χρησιμοποίησε για να τον βάλει στο Διοικητικό της Συμβούλιο, επειδή παλαιότερα διατηρούσε συμβατική σχέση μαζί της. 
Τόνισε ότι θα κινηθεί νομικά και επανέλαβε ότι ο κ. Γιόγιακας δεν είχε καμία γνώση του γεγονότος ότι ο ίδιος στα πλαίσια μιας “φιλικής εξυπηρέτησης”, συνέστησε στον διευθύνοντα σύμβουλό της ΟΛΗΓ ΑΕ τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Πάντως, το μεσημέρι της Παρασκευής (11/11/2022 και ώρα 14:36:32), αναρτήθηκε στο ΓΕΜΗ πρόσκληση της PUBLICIS CONSULTANTS ATHENS, Α.Ε, η οποία με φερόμενη ημερομηνία την 05/09/2022 καλεί σε ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της στις 02/12/2022, με θέμα μεταξύ άλλων την ανάκληση του διοικητικού της συμβουλίου και την εκλογή νέων μελών αυτού…

Υ.Γ. Καλό θα ήταν να μας απαντήσει ο κυβερνητικός βουλευτής, εάν έστω και τώρα, έλεγξε το τί γίνεται στα γραφεία του ή υπάρχει το ενδεχόμενο και άλλος συνεργάτης του να κινείται πίσω από την πλάτη του....
Επίσης θα μας απαντήσει για την "ταμπακιέρα"; 
Θεωρεί λογικό το ποσό των 2.976€ για τη δημιουργία μίας απλή παρουσίασης;
Τί κοινό έχει ο προστατευόμενός του (πολιτικά) διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΗΓ, με τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου, εάν όχι μόνο τον ίδιο το βουλευτή;
Νιώθουν όμορφα, βουλευτής και διευθύνων, που οδήγησαν έναν οικογενειάρχη στην παραίτηση, ενώ οι ίδιοι θα συνεχίσουν να λαμβάνουν τους παχυλούς μισθούς τους;
"Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει" Αγάθων.
"Ποιεί τη νήσσαν" ο Γιόγιακας "Ποιεί τη νήσσαν" ο Γιόγιακας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 12, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.