Στην εκδήλωση απονομής πιστοποιητικών γλωσσομάθειας ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας

Στην εκδήλωση απονομής πιστοποιητικών γλωσσομάθειας ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας


Η εκδήλωση απονομής πιστοποιητικών γλωσσομάθειας αποδεικνύει πως η εντατική και μεθοδική προσπάθεια αποδίδει καρπούς.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους επιτυχόντες στις εξετάσεις, που σήμερα ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο, αλλά και στους εκπαιδευτικούς των Κέντρων Ξένων Γλωσσών του νομού μας, που εργάστηκαν με συνέπεια και μεθοδικότητα για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Η γλωσσομάθεια αποτελεί ένα διεθνές «διαβατήριο», που ανοίγει νέους δρόμους σε όλους τους τομείς: Στο επάγγελμα, στην επιστήμη, στον πολιτισμό, στην επικοινωνία, στην ίδια τη ζωή.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Νομού Θεσπρωτίας PALSO Thesprotias για την πρόσκληση και να τους συγχαρώ για το εξαίρετο έργο που επιτελούν, επισημαίνοντας την αξία της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, διότι η ξενόγλωσση παιδεία αποτελεί ισχυρό προσόν για κάθε σύγχρονο πολίτη και τον καθιστά παραγωγικό μέλος της κοινωνίας στην οποία ζει.
Στην εκδήλωση απονομής πιστοποιητικών γλωσσομάθειας ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Στην εκδήλωση απονομής πιστοποιητικών γλωσσομάθειας ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 14, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.