Συνάντηση Γιόγιακα με τον Σύλλογο Γονέων με Τρία Παιδιά Ν. Θεσπρωτίας

Συνάντηση Γιόγιακα με τον Σύλλογο Γονέων με Τρία Παιδιά Ν. Θεσπρωτίας


Την Κυριακή 05 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδιά Ν. Θεσπρωτίας, κ. Βαρβέλη Άγγελου με τον Βουλευτή Θεσπρωτίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, κ. Γιόγιακα Βασίλειο.
Ο κ. Γιόγιακας ενημερώθηκε σχετικά με την λειτουργία και τις δράσεις του Συλλόγου μας σε τοπικό επίπεδο καθώς επίσης και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τρίτεκνη οικογένεια, οικονομικά και όχι μόνο.
Εκτενή αναφορά και συζήτηση έγινε σχετικά με το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ της χώρας μας, που επιβεβαιώθηκε με τα αποτελέσματα της τελευταίας Απογραφής.
Τέλος κατατέθηκε το πάγιο αίτημα του Συλλόγου μας και της ΟΠΟΤΤΕ για την ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 1490/1944 ΩΣΤΕ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ και παραδόθηκε στον κ. Γιόγιακα έγγραφο με τα αιτήματα και τις παρεμβάσεις που προτείνει η Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα Ελλάδας.
Ο κ. Γιόγιακας ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Δ.Σ. ότι βρίσκετε πάντα στο πλευρό των τριτέκνων και ότι θα πιέσει όσο μπορεί ώστε να υλοποιηθούν τα αιτήματά μας.
Συνάντηση Γιόγιακα με τον Σύλλογο Γονέων με Τρία Παιδιά Ν. Θεσπρωτίας Συνάντηση Γιόγιακα με τον Σύλλογο Γονέων με Τρία Παιδιά Ν. Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 09, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.