Σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στην Ηγουμενίτσα

Σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στην Ηγουμενίτσα


Στη σύλληψη ενός 54χρονου αλλοδαπού προέβησαν βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.Δ.Ι.Ν.) και του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 155 του Ν. 2960/01.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας σε Ι.Χ.Ε. όχημα, με οδηγό τον ανωτέρω, εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένα εντός των εσωτερικών τοιχωμάτων των θυρών του οχήματος, ποσότητα καπνού για ναργιλέ, μέσα σε νάιλον συσκευασίες και σε πακέτα συνολικού μικτού βάρους τριάντα οκτώ κιλών και πεντακοσίων γραμμαρίων (38,5kg), στερούμενα ειδικής ελληνικής ταινίας φόρου κατανάλωσης.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το όχημα και η ποσότητα καπνικών προϊόντων, ενώ το σύνολο των διαφυγόντων δασμών και φόρων των κατασχεθέντων καπνικών προϊόντων ανέρχεται σε έντεκα χιλιάδες πεντακόσια σαράντα ευρώ και εβδομήντα επτά λεπτά (11.540,77€).

Σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 29, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες