Ο Μάριος Κάτσης για την παραίτηση Τσίπρα

Ο Μάριος Κάτσης για την παραίτηση Τσίπρα


Μόνο τιμή και περηφάνια νιώθω που έχω υπηρετήσει δίπλα σου. Σε όλες τις στιγμές, αταλάντευτα μαζί σου. Από τα πρώτα χρόνια της νεολαίας, το 2012 που ήμουν υποψήφιος για πρώτη φορά στις εθνικές εκλογές που γίναμε αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και στη μεγάλη μάχη για την πολιτική αλλαγή του 2015, όπως και σε όλες τις επόμενες που δώσαμε μέχρι σήμερα.
Και στα εύκολα και στα δύσκολα. Και για όσα καταφέραμε για την κοινωνία αλλά και για όσα δεν πετύχαμε. Τουλάχιστον παλέψαμε, απο τα πιο μικρά, μέχρι τα πιο μεγάλα και στο νομό και στη χώρα.
Δίπλα λοιπόν στον πιο έντιμο πολιτικό, στον μεγαλύτερο ηγέτη που είχε ποτέ η σύγχρονη αριστερά και η δημοκρατική παράταξη του τόπου, του οποίου η εμβέλεια ξεπέρασε κατά πολύ τα όρια και τα σύνορα όχι μόνο του κόμματος, αλλά και της ίδιας της χώρας. Ένας πολιτικός που η ιστορία θα τον δικαιώσει, γιατί κατάφερε να γράψει ιστορία, δεν επέλεξε να είναι κομπάρσος.
Ανιδιοτελής, ασυμβίβαστος και καθαρός, μέχρι τέλους. Γι’ αυτό και πολεμήθηκε τόσο λυσσαλέα και ασύμμετρα απο όλο το σύστημα, γιατί δεν τον «κρατούσε» κανείς.
Αλέξη Τσίπρα μαζί σου μέχρι τέλους!
Ο Μάριος Κάτσης για την παραίτηση Τσίπρα Ο Μάριος Κάτσης για την παραίτηση Τσίπρα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 29, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.