Οι αμμοθίνες ισοπεδώθηκαν αλλά ο ΟΛΗΓ τις αποκατέστησε!!!

Οι αμμοθίνες ισοπεδώθηκαν αλλά ο ΟΛΗΓ τις αποκατέστησε!!!


Τους υπεύθυνους για την καταστροφή των αμμοθινών στο Δρέπανο «έδειξε» στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι έκανε γνωστό πως οι αμμοθίνες αποκαταστάθηκαν μετά από παρέμβαση του ΟΛΗΓ.

Άγνωστο μέσα από ποια διαδικασία, με ποια μελέτη και με ποια επίβλεψη καθώς πρόκειται για παρέμβαση ιδιαίτερη που σχετίζεται με το παρόν και το μέλλον της παραλίας.

Ο Δήμαρχος υποστήριξε ότι το μηχάνημα της Περιφέρειας καθάρισε την παραλία όπως και άλλες της Ηπείρου για να συμπληρώσει ότι η παρέμβαση στις αμμοθίνες έγινε από ιδιώτη, πιθανόν από κάποιον που έχει καντίνα ή ξαπλώστρες στην παραλία.

«Κακώς έγινε η παρέμβαση στις αμμοθίνες. Δεν θα πρέπει να πειράζονται γιατί θα είναι καταστροφικό για το Δρέπανο. Όμως πρέπει να αποφασίσουμε και μεις αν θέλουμε μία κοσμοπολίτικη παραλία ή έναν χώρο άθικτο.. Δεν μπορεί να έχεις και τουρισμό και περιοχή Natura» είπε χαρακτηριστικά στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος..

Για το θέμα δεν έγινε περισσότερη συζήτηση στη συνεδρίαση. Ωστόσο μένει το ερώτημα αν όντως οι αμμοθίνες αποκαταστάθηκαν από τον ΟΛΗΓ και μέσω ποιάς διαδικασίας έγινε..
Οι αμμοθίνες ισοπεδώθηκαν αλλά ο ΟΛΗΓ τις αποκατέστησε!!! Οι αμμοθίνες ισοπεδώθηκαν αλλά ο ΟΛΗΓ τις αποκατέστησε!!! Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 28, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.