Εκδηλώσεις του Κέντρου Πρόληψης ΑΡΙΑΔΝΗ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών

Εκδηλώσεις του Κέντρου Πρόληψης ΑΡΙΑΔΝΗ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών


Το Κέντρο Πρόληψης ΑΡΙΑΔΝΗ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου) διοργανώνει πλήθος δράσεων ,οι οποίες απευθύνονται στην ευρύτερη τοπική κοινότητα και είναι οι ακόλουθες:

Το Σάββατο 1 Ιουλίου και ώρα 19.00 στο Α΄ Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας θα γίνει ομιλία με θέμα: «Είναι οι εξαρτήσεις μέρος της ζωής μας; Ποια μορφή έχουν σήμερα;»
Ομιλήτρια είναι η κα Σμαρούλα Παντελή ( ιατρική ψυχολόγος, ψυχοδραματίστρια , συγγραφέας).

Την Κυριακή 2 Ιουλίου και ώρα 19.00 στο Α΄ Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας η θεατρική ομάδα “playback Nuevo” θα παρουσιάσει το έργο « Τοπία συνάντησης». Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το Κέντρο Πρόληψης ΑΡΙΑΔΝΗ έχει αναπτύξει ένα δίκτυο συνεργασίας με την Ελληνική Αστυνομία που περιλαμβάνει την επιμόρφωση και εκπαίδευση των σωμάτων ασφαλείας σε θέματα εξάρτησης και ψυχοκοινωνικής υγείας.
Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών θα διεξαχθεί αγώνας μπάσκετ ανάμεσα στην ομάδα των αστυνομικών Θεσπρωτίας και την ανερχόμενη ομάδα μπάσκετ Παραμυθιάς. Ο αγώνας που έχει συμβολικό χαρακτήρα καθώς ο αθλητισμός ενώνει θα γίνει την Πέμπτη 29 Ιουνίου ώρα 20.00 στο γήπεδο μπάσκετ Παραμυθιάς.

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 11.00 το πρωί θα υπάρξει ενημερωτικό περίπτερο στην πλατεία Φιλιατών, ενώ το Σάββατο 1 Ιουλίου στις 11.00 θα λειτουργήσει ανάλογο περίπτερο στον πεζόδρομο Παραμυθιάς και 13.00 στον πεζόδομο Ηγουμενίτσας.

Δημιουργήσαμε ποικίλα πεδία συνάντησης με την ελπίδα να συνδεθούμε και να επικοινωνήσουμε με την ευρύτερη κοινότητα του Νομού Θεσπρωτίας στον οποίο δραστηριοποιείται το Κέντρο Πρόληψης ΑΡΙΑΔΝΗ.

Για το Δ.Σ. του Κ.Π. ΑΡΙΑΔΝΗ
Ο Πρόεδρος
Δημήτριος Δημάκος
Εκδηλώσεις του Κέντρου Πρόληψης ΑΡΙΑΔΝΗ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών Εκδηλώσεις του Κέντρου Πρόληψης ΑΡΙΑΔΝΗ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 28, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.