Στην κριτική επιτροπή των βραβείων Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2023 ο Θεσπρωτός Γιάννης Στάθης

Στην κριτική επιτροπή των βραβείων Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2023 ο Θεσπρωτός Γιάννης Στάθης



Είναι ιδιαίτερη τιμή η συμμετοχή μου , με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου του Συνδέσμου Οικονομικών Διευθυντών , στην Κριτική Επιτροπή των βραβείων , στον τομέα της Οικονομικής Ανάπτυξης , OTA AWARDS , Βραβεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2023.
"Το αποτύπωμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ελληνική πραγματικότητα"
Τα Βραβεία Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2019-2023 - OTA AWARDS 2023, είναι τα μοναδικά βραβεία που υπάρχουν στη χώρα και τα οποία απευθύνονται αποκλειστικά στους Πρωτοβάθμιους & Δευτεροβάθμιους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας δράσεις και έργα για την Καινοτομία, τη Βιωσιμότητα, την Ποιότητα Ζωής των Πόλεων αλλά και τις Υπηρεσίες προς τον Πολίτη για το σύνολο της τετραετίας.
Τα Βραβεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2019-2023 αναδεικνύουν τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης που μέσα στην τετραετία, κατέφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών τους και δημιουργησαν Δήμους & Περιφέρειες Πρότυπα.
Επιβραβεύουν τους ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που με σκληρή δουλειά καταφέρνουν να βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών τους με ταυτόχρονη βελτίωση των περιβαλλοντικών τους επιδόσεων, αφήνοντας το δικό τους ξεκάθαρο αποτύπωμα στη κοινωνία.
Προβάλλουν τις καινοτόμες λύσεις, έργα και δράσεις των Δήμων/Περιφερειών που θα διακριθούν,ως παραδείγματα προς μίμηση, ενθαρρύνοντας και άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.
Συμβάλλουν περαιτέρω στη βελτίωση των παρεχόμων υπηρεσιών προς τους πολίτες.
Ευχαριστώ την οργανωτική επιτροπή για την επιλογή μου ως μέλος της Κριτικής επιτροπής.
Στην κριτική επιτροπή των βραβείων Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2023 ο Θεσπρωτός Γιάννης Στάθης Στην κριτική επιτροπή των βραβείων Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2023 ο Θεσπρωτός Γιάννης Στάθης Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 08, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.