8.500 φωτιστικά θα αντικατασταθούν στους δρόμους της Ηπείρου

8.500 φωτιστικά θα αντικατασταθούν στους δρόμους της Ηπείρου



Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος προκειμένου να αρχίσει το έργο της αναβάθμισης του Οδοφωτισμού του Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφέρειας Ηπείρου.

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας κατακύρωσε το διαγωνισμό και το έργο θα υλοποιήσει η εταιρεία «ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ».

Το αντικείμενο του έργου αφορά στον σχεδιασμό, χρηματοδότηση, προμήθεια/εγκατάσταση, αναβάθμιση υφιστάμενου δικτύου (8.500 φωτιστικών σημάτων) και τεχνική διαχείριση (ήτοι: συντήρηση, λειτουργία και διαχείριση) του συστήματος και των υποδομών οδοφωτισμού του Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφέρειας Ηπείρου, συμπεριλαμβανομένων ειδικών συστημάτων τηλεδιαχείρισης, ελέγχου και συνοδευτικών έργων.

Ο συνολικός προϋπολογισμός των πληρωμών διαθεσιμότητας του Έργου, που θα καταβληθούν στον Ιδιωτικό Φορέα Σύμπραξης κατά την περίοδο μετά την έναρξη λειτουργίας των υποδομών, έχει ενδεικτικά εκτιμηθεί σε καθαρά παρούσα αξία, σε Ευρώ 8.038.831,00 χωρίς Φ.Π.Α.

Το έργο γίνεται μέσω ΣΔΙΤ ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός είχε προκηρυχθεί τον Αύγουστο του 2019.
8.500 φωτιστικά θα αντικατασταθούν στους δρόμους της Ηπείρου 8.500 φωτιστικά θα αντικατασταθούν στους δρόμους της Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 06, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.