Βελόπουλος: Τα λιμάνια, τα αεροδρόμια και οι δρόμοι πρέπει να είναι κρατικά

Βελόπουλος: Τα λιμάνια, τα αεροδρόμια και οι δρόμοι πρέπει να είναι κρατικά


«Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι σε αντίθετη γραμμή με αυτή του Κωνσταντίνου Καραμανλή που ήθελε να τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, οι δρόμοι, το νερό και το ρεύμα να είναι κρατικά» ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στην Ολομέλεια στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ναυτιλίας για την Κύρωση της Συμφωνίας Παραχώρησηης του ΟΛΓΗ ΑΕ και τις τροποποιήσεις στην Συμφωνία του ΟΛΘ ΑΕ.

Ο κ. Βελόπουλος καταλόγισε στην Κυβέρνηση ότι «κάνει τα πάντα για να μην είναι ελληνικά τα ελληνικά λιμάνια» και σε αντιδιαστολή ανέφερε πως από «το λιμάνι του Ρότερνταμ, το Αμβούργο κερδίζουν 300 δις ευρώ από τη μεταφορά προϊόντων, από τα κοντέϊνερ». Υποστήριξε πως με την πώληση του λιμένα της Ηγουμενίτσας, που ενώνει Ασία και Δυτ. Ευρώπη, αποδομείται το γεωστρατηγικό πλεονέκτημα της χώρας».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επιτέθηκε προσωπικά στον Πρωθυπουργό λέγοντας πως ακόμα και στην εφημερίδα «Καθημερινή υπήρξε πρωτοσέλιδο σχόλιο με τίτλο «Με φόντο την ολόμαυρη Θράκη» όπου ο κ. Μητσοτάκης αποκαλείται άτομο μεθυσμένο από την εξουσία, άτομο το οποίο πάσχει από φιλαυτία και αλαζονεία, άτομο που έχει ως δόγμα το «φίμωτρο» και είναι γυάλινος και χάρτινος και αποτεφρωμένος».

Του καταλόγισε πως «στις δυσχερέστερες στιγμές της πολιτείας του, τις σφραγισμένες από τις δικές τους επιλογές, βρίσκει πληθώρα ευφάνταστων υπερασπιστών, ποικίλης ιδεολογικής προέλευσης».

 Χθες, είπε ο κ. Βελόπουλος «άκουγα τον Πρωθυπουργό στο Ισραήλ να μιλά για τον άξονα Ελλάδας-Ισραήλ, που εμείς τον είχαμε προτείνει, να του λέει ο κος Νετανιάχου για τα συστήματα πυρόσβεσης με τεχνητή νοημοσύνη και κος Μητσοτάκης γελώντας είπε ελάτε να τα δοκιμάσετε στην Ελλάδα αφού καιγόμαστε! Και αυτό δείχνει έλλειψη ενσυναίσθησης». 

Πρόσθεσε πως «ο Πρωθυπουργός, θέλει να κάνει την Ελλάδα μπαταρία της Ευρώπης, εγκαθιστώντας 26.000 ανεμογεννήτριες. Όταν την ίδια ώρα η Γερμανική ενεργειακή RWE, ξεκίνησε την αποσυναρμολόγηση του αιολικού πάρκου, για να επεκτείνει ένα λιγνιτωρυχείο, στην δυτική περιοχή της Ρηνανίας Βεστφαλίας» Και όταν επίσης, «το αμερικανικό περιοδικό TEXAS MONTHLY λέει ότι η περιοχή Sweetwater του Τέξας έχει πλημμυρίσει από πτερύγια ανεμογεννητριών. Η εταιρεία GLOBAL FIBERGLASS SOLUTIONS με έδρα την Ουάσιγκτον προσπαθεί να δημιουργήσει μια επιχείρηση ανακύκλωσης πτερυγίων»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής; Λύσης, επίσης ανέφερε πως « βλέπω ότι κάποιοι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες παρέλαβαν πλεονασματικά ταμεία και τώρα παραδίνουν ελλείμματα. Εμείς λέμε ότι σε αυτούς θα έπρεπε να απαγορεύεται δια νόμου να θέσουν εκ νέου υποψηφιότητα στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Εννοείται ότι το ίδιο θα έπρεπε να ισχύει και για τα κόμματα στις εθνικές εκλογές»

Ο κ. Βελόπουλςος σχολίασε ότι τα θέματα της επικαιρότητας είναι «ο κ. Κασσελάκης, το κόμμα των Σπαρτιατών με τις γραφικότητες και τις παλινδρομήσεις του και οι οι ταυτότητες και η αντιμετώπισή τους με γραφικό τρόπο, την ώρα που η Ελλάδα οδηγείται στην λαιμητόμο με την Χάγη».

 Με την Χάγη, είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης «έρχεται ο κατακερματισμός της χώρας» και πρόσθεσε πως « η κυβέρνηση μιλάει με τον Φιντάν στην Τουρκία. Αποφασίζει και κλείνει τα κέντρα εκπαίδευσης νεοσύλλεκτων στην Ρόδο και την Κω! Ανοιξε τζαμιά σε νησιά»


Ο κ. Βελόπουλος επέκρινε, επίσης όπως είπε «την αγάπη του πρωθυπουργού με τους ΛΟΑΤΚΙ « λέγοντας «ας κάνει ό,τι θέλει ο καθένας στο κρεβάτι του, αλλά να έχουν τα ομόφυλα ζευγάρια δικαίωμα τεκνοθεσίας δεν θα το επιτρέψουμε».






Βελόπουλος: Τα λιμάνια, τα αεροδρόμια και οι δρόμοι πρέπει να είναι κρατικά Βελόπουλος: Τα λιμάνια, τα αεροδρόμια και οι δρόμοι πρέπει να είναι κρατικά Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 06, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.