Σε άδεια έδρανα η κύρωση της σύμβασης για το λιμάνι

Σε άδεια έδρανα η κύρωση της σύμβασης για το λιμάνι


Σε άδεια έδρανα έγινε το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης για την κύρωση της σύμβασης πώλησης του λιμανιού της Ηγουμενίτσας.

Η συζήτηση ξεκίνησε στις δέκα το πρωί και για αρκετές ώρες παρών ήταν μόνο ένας από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ενώ λίγο μετά τη μία το μεσημέρι προστέθηκε κι ένας δεύτερος… Από το σύνολο αυτών που διαθέτει το κυβερνόν κόμμα!

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της χώρας που περνά σε ιδιώτη.. Όμως οι βουλευτές έλαμψαν με την απουσία τους!

Όσο για κείνους που διάβασαν την σύμβαση των 500 σελίδων…
Θα το μάθουμε σε λίγα χρόνια που θα ανακαλύψουν ότι ήταν… αδιάβαστοι!

Μέχρι και ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης εγκατέλειψε την Ολομέλεια της Βουλής πριν ολοκληρωθεί η συζήτηση και κυρωθεί η σύμβαση για την παραχώρηση του ΟΛΗΓ.

Η Ολομέλεια είναι σχήμα λόγου καθώς οι παρόντες βουλευτές ήταν ελάχιστοι. Την υπεράσπιση της σύμβασης και της πώλησης του λιμανιού ανέλαβε σχεδόν αποκλειστικά ο γαλάζιος βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας!!!

Όσο για τον αρμόδιο υπουργό είπε ότι η σύμβαση είναι επωφελής για τα εθνικά συμφέροντα και τον Έλληνα φορολογούμενο, θα φέρει σημαντικές επενδύσεις τις οποίες ανέβασε στα 35 εκατομμύρια και επανέλαβε την παραχώρηση τμημάτων της χερσαίας ζώνης.

Και αφού φύσηξε αναπτυξιακός αέρας στη Βουλή ο κ. Βαρβιτσιώτης αποχώρησε καθώς θα προείχαν σημαντικότερες υποχρεώσεις.

Ο μόνος που έμεινε μέχρι τέλους και πιστός στον άνεμο ανάπτυξης ήταν ο Βασίλης Γιόγιακας!
Σε άδεια έδρανα η κύρωση της σύμβασης για το λιμάνι Σε άδεια έδρανα η κύρωση της σύμβασης για το λιμάνι Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 06, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.