Το ψηφοδέλτιο για το Τοπικό Συμβούλιο Παραμυθιάς του συνδυασμού ΔΗΜ.Ο.Σ. του Γ. Καραγιάννη, μας αποκαλύπτεται…

Το ψηφοδέλτιο για το Τοπικό Συμβούλιο Παραμυθιάς του συνδυασμού ΔΗΜ.Ο.Σ. του Γ. Καραγιάννη, μας αποκαλύπτεται…



Με μεγάλη χαρά, αίσθημα ευθύνης, επίγνωση των δυνατοτήτων μας και έχοντας ως κοινό στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την Παραμυθιά μας, σας συστήνουμε την νεανική ομάδα του Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Παραμυθιάς με τον συνδυασμό ΔΗΜ.Ο.Σ (Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας).

Θέτουμε την υποψηφιότητα μας στην κρίση των συμπολιτών μας, δηλώνουμε έτοιμοι να εργαστούμε ομαδικά και να συνεργαστούμε με όλους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Επιλέγουμε να μείνουμε μακριά από λόγια που απέχουν από την αλήθεια,αντιθέτως επιλέγουμε συνειδητά να βγούμε μπροστά ως νέοι άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο τους, να εκπροσωπήσουμε επάξια την Παραμυθιά και κάθε πολίτη της και να το αποδείξουμε με πράξεις.

Σας παροτρύνουμε να επιλέξετε με κριτήριο την καλύτερη δυνατή επιλογή για την Παραμυθιά μας.

Η ομάδα μας στοχεύει στην συσπείρωση και ενεργοποίηση των νέων που αποτελούν το μέλλον και θα ήταν τιμή μας να προσθέσουμε μέλη που θα ενισχύσουν τον σκοπό μας.

Δηλώνουμε δυναμικό παρόν σε αυτές τις εκλογές με τον Δήμαρχο Γιάννη Καράγιαννη, τον Συνδυασμό ΔΗΜ.Ο.Σ (Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας) και ανυπομονούμε να το αποδείξουμε με πράξεις!

Οι πρώτοι υποψήφιοι για την Τοπική Κοινότητα Παραμυθιάς:Παύλος Λιάκος.
Νικολέτα Τάχια.
Ευάγγελος Γκάτζιας.
Ευάγγελος Μπάμπας.
Αθηνά Παππά.


Το ψηφοδέλτιο για το Τοπικό Συμβούλιο Παραμυθιάς του συνδυασμού ΔΗΜ.Ο.Σ. του Γ. Καραγιάννη, μας αποκαλύπτεται… Το ψηφοδέλτιο για το Τοπικό Συμβούλιο Παραμυθιάς του συνδυασμού ΔΗΜ.Ο.Σ. του Γ. Καραγιάννη, μας αποκαλύπτεται… Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 04, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.