Ευχαριστήριο μήνυμα του νέου δημοτικού συμβούλου Ηγουμενίτσας κ. Μιχάλη Γουρνάρη

Ευχαριστήριο μήνυμα του νέου δημοτικού συμβούλου Ηγουμενίτσας κ. Μιχάλη Γουρνάρη


Σας ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου με την ψήφο σας, εκλέγοντάς με Δημοτικό Σύμβουλο με τον συνδυασμό του κου. Αντώνη Μπέζα .
154 Δημότες κάναμε μια συλλογική προσπάθεια να φέρουμε κάτι νέο στον τόπο μας, ατενίζοντας και οραματιζόμενοι το μέλλον , το όνομα και την θέση της Ηγουμενίτσας στον ευρωπαϊκό χάρτη.
Πιστέψαμε στον αρχηγό μας κο. Αντώνιο Μπέζα και στην ομαδική εργασία. Έχουμε έτοιμα πλάνα και σχέδια δράσης και πιστεύουμε, έστω και από αυτή την θέση της αντιπολίτευσης, να τα πετύχουμε στο ακέραιο.
Θέλω να συγχαρώ τον νέο Δήμαρχο κο. Παναγιώτη Νταή για την εκλογή του, να του ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, να τείνω χείρα φιλίας και συνεργασίας σε οτιδήποτε αναπτυξιακό έργο για τον τόπο μας, χωρίς αυτό να σημαίνει λευκή επιταγή.
Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στον συνδυασμό μας « ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ», συγχαρητήρια στον αρχηγό μας κο.Αντώνη Μπέζα.

Με τιμή
Γουρνάρης Μιχαήλ 
Δ.Ε. Συβότων
Ευχαριστήριο μήνυμα του νέου δημοτικού συμβούλου Ηγουμενίτσας κ. Μιχάλη Γουρνάρη Ευχαριστήριο μήνυμα του νέου δημοτικού συμβούλου Ηγουμενίτσας κ. Μιχάλη Γουρνάρη Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.