Γιάννης Λώλος: "Από τα έδρανα της αντιπολίτευσης θα είμαστε παρόντες με τις προτάσεις μας"

Γιάννης Λώλος: "Από τα έδρανα της αντιπολίτευσης θα είμαστε παρόντες με τις προτάσεις μας"


Φίλες και φίλοι,
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εκείνους τους συμπολίτες μας, που με την καθαρή τους ψήφο, πιστοποίησαν την εμπιστοσύνη τους και την αναγνώριση του έργου μας για έναν Δήμο Προοπτικής.
Ευχαριστώ θερμά όλους τους συνεργάτες και φίλους μου για την εντιμότητα, το ήθος τους και τον τίμιο αγώνα που διεξήγαγαν αγόγγυστα όλο αυτό το διάστημα, καθώς και την οικογένειά μου για την αμέριστη στήριξη και την υπομονή τους όλα αυτά τα χρόνια.
Σεβόμενος την επιλογή της πλειοψηφίας των συνδημοτών μας για νέα δημοτική αρχή Συμμαχίας, συγχαίρω τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο κ. Παναγιώτη Νταή και την ομάδα του και τους εύχομαι καλή θητεία.
Ως «Δύναμη Προοπτικής», από τα έδρανα της αντιπολίτευσης θα είμαστε παρόντες με τις προτάσεις και το σχέδιό μας για έναν καλύτερο Δήμο.
Προχωρούμε μπροστά για το καλό του Δήμου μας, μακριά από άγονες αντιπαραθέσεις. Αντίπαλοί μας είναι μόνο τα προβλήματα του τόπου μας, γι’ αυτό και βαδίζουμε με ανιδιοτέλεια και χωρίς εμπάθειες, έχοντας μοναδικό μας στόχο την πρόοδο και την ευημερία του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Με εκτίμηση
Γιάννης Λώλος
Γιάννης Λώλος: "Από τα έδρανα της αντιπολίτευσης θα είμαστε παρόντες με τις προτάσεις μας" Γιάννης Λώλος: "Από τα έδρανα της αντιπολίτευσης θα είμαστε παρόντες με τις προτάσεις μας" Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.