Ευχαριστήριο μήνυμα του Γιώργου Ντάνη για την εκλογή του

Ευχαριστήριο μήνυμα του Γιώργου Ντάνη για την εκλογή του


Αισθάνομαι ειλικρινά την ανάγκη να απευθυνθώ στον καθένα, καθεμία, χωριστά, για να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου, που επιλέξατε να με υποστηρίξετε στην εκλογή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Την εμπιστοσύνη που μου δείξατε θα την σεβαστώ και θα την τιμήσω έμπρακτα, προς όφελος των συνδημοτών και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα.
Φυσικά θα ήταν παράλειψη αν δεν επεσήμανα το υψηλό επίπεδο διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα και την άψογη συμπεριφορά όλων των συμπολιτών. Αυτό είναι ένα ακόμα θετικό βήμα στη συλλογική προσπάθεια για έναν ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχεδιασμό του Δήμου μας.
Την εμπειρία που αποκόμισα από την ως τώρα παρουσία μου στο Δήμο, θα την αξιοποιήσω και ως αιρετός. Σας διαβεβαιώ ότι θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις για την άμβλυνση των κοινωνικών ανισοτήτων και ειδικότερα για τη δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης και αυτοαπασχόλησης.
Το όλο πλαίσιο και οι συγκυρίες είναι ευνοϊκές, ώστε μέσα από το σωστό σχεδιασμό να φέρουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα, για να μένουν οι νέοι στον τόπο και να επιστρέφουν όσοι ξενητευθέντες το επιθυμήσουν.
Επειδή όμως οι εκλογές ολοκληρώνονται την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, οφείλουμε να δώσουμε όλοι το δυναμικό παρόν ώστε η παρούσα Δημοτική Αρχή να συνεχίσει ανανεωμένη το πολυσχιδές έργο της. Να ολοκληρωθούν τα προγραμματισμένα έργα και δράσεις και να υλοποιηθούν όσα έχουν σχεδιαστεί για τη μετάβαση στη νέα εποχή.
Σας καλώ λοιπόν να δώσετε στον Ιωάννης Λώλος και την « Δύναμη Προοπτικής » την οριστική εκλογική νίκη!
Ευχαριστήριο μήνυμα του Γιώργου Ντάνη για την εκλογή του Ευχαριστήριο μήνυμα του Γιώργου Ντάνη για την εκλογή του Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Οκτωβρίου 15, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.