Ευχαριστήριο μήνυμα του νεοεκλεγέντος δημοτικού συμβούλου Δημήτριου Νάκου

Ευχαριστήριο μήνυμα του νεοεκλεγέντος δημοτικού συμβούλου Δημήτριου Νάκου


Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους είναι το λιγότερο από εμένα αυτή τη στιγμή. Εύχομαι ολόψυχα υγεία και ευτυχία,η τύχη να είναι με το μέρος σας.

Φίλες και φίλοι,εσείς που με εμπιστευτήκατε και με στηρίξατε με την ψήφο σας αλλά και εσείς που θα θέλατε και δεν το κάνατε,ξέρετε πολύ καλά πως δεν θα σας προδώσω. Θα σταθώ με αξιοπρέπεια και μαχητικότητα, υπερασπίζοντας με δικαιοσύνη και διαφάνεια τα συμφέροντα του τόπου από το αξίωμα του Δημοτικού συμβούλου.Το αποτέλεσμα των εκλογών έδωσε στον καθένα από εμάς την ευκαιρία να εκπροσωπήσουμε και να υπερασπιστούμε τους συνδημότες μας.

Σε αυτό το σημείο νιώθω την ανάγκη να ξανά συστηθώ, στους ανθρώπους που δεν με γνωρίζουν προσωπικά και θα υποσχεθώ αυτά που δεν θα κάνω!

Δεν θα κρυφτώ πίσω από κάποιο πρόσωπο ή κάποιο αξίωμα,δεν θα εξυπηρετήσω προσωπικά συμφέροντα αλλά ούτε και συμφέροντα τρίτων,θα αγωνιστώ για το συμφέρον όλων.Δεν θα γίνω ούτε λαγός ούτε ο μπροστινός κάποιου άλλου,δεν θα παραβιάσω καμία από τις αρχές και τις αξίες μου.
Αντιθέτως,στην περίπτωση πού αθετήσω κάτι από τα παραπάνω δεν θα είμαι ποτέ ξανά υποψήφιος.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου,τα παιδιά μου και την ευρύτερη οικογένεια μου. Πρωτίστως για την υποστήριξη τους όλο αυτό το διάστημα της προεκλογικής περιόδου αλλά και για την κατανόηση τους που αφιέρωσα σημαντικό χρόνο στα κοινά και ίσως έλειψα από κοντά τους.


Με εκτίμηση
Δημήτριος Νάκος

Ευχαριστήριο μήνυμα του νεοεκλεγέντος δημοτικού συμβούλου Δημήτριου Νάκου Ευχαριστήριο μήνυμα του νεοεκλεγέντος δημοτικού συμβούλου Δημήτριου Νάκου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Οκτωβρίου 15, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.