Γιάννης Λώλος: Η στήριξη στον συνδυασμό μας «Δύναμη Προοπτικής», αποτελεί πράξη υπευθυνότητας

Γιάννης Λώλος: Η στήριξη στον συνδυασμό μας «Δύναμη Προοπτικής», αποτελεί πράξη υπευθυνότητας


Αγαπητές και αγαπητοί συνδημότες μας,
Με την εκλογική διαδικασία της προηγούμενης Κυριακής, επικροτήσατε τη συνεπή και αταλάντευτη ως τώρα δράση μας στον Δήμο, δίνοντας την πρώτη θέση στον συνδυασμό μας.
Επιπρόσθετα, δηλώσατε ότι αναγνωρίζετε πως η ενασχόληση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και στη συγκεκριμένη περίπτωση με τον Δήμο Ηγουμενίτσας, δεν μπορεί να είναι ευκαιριακή. Ο πολίτης ξέρει να διακρίνει και να ανταμείβει το πραγματικό και συνεχές ενδιαφέρον, το έργο και τις συνθήκες στις οποίες επιτελέστηκε και προ πάντων τον προγραμματισμό που έχει γίνει, ώστε άμεσα να ολοκληρωθεί μια σειρά σημαντικών έργων υποδομής και υπηρεσιών.
Ο έντιμος και αξιοπρεπής αγώνας που κάναμε είχε ως προμετωπίδα το έργο που επιτελέσαμε στον Δήμο μας όλο αυτό το διάστημα. Ένα έργο πολυσχιδές, με έμφαση σε αναγκαίες υποδομές αλλά και στην ανάπτυξη παροχών προς τους πολίτες. Με όπλα μας την εργατικότητα, την εντιμότητα, την πλήρη αξιοπιστία, τη διαφάνεια και την αξιοπρέπεια και με οδηγό μας την αυτοδιοικητική μας εμπειρία, καταφέραμε πολλά και συνεχίζουμε με συνέπεια. Αυτό οι πολίτες το γνωρίζουν καλά, όπως καλά γνωρίζουν και τα ήδη δρομολογημένα έργα, που αναμένεται να υλοποιηθούν, καθώς και όσα συστηματικά έχουμε σχεδιάσει, ώστε να χρηματοδοτηθούν από το νέο Π.Δ.Ε και τα ευρωπαϊκά προγράμματα ΕΣΠΑ και Ταμείο Ανάκαμψης.
Γνωρίζετε ότι ο δημότης σήμερα είναι καλά πληροφορημένος και δεν παραπλανάται εύκολα. Ο κάθε περιφερειακός Δήμος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και πρέπει ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί σύμβουλοι να είναι παρόντες καθημερινά κι όχι ως επισκέπτες σε επιλεκτικές του δραστηριότητες.
Την προσεχή Κυριακή πορευόμαστε για μια νέα νίκη με γνώμονα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του συνδυασμού μας, ο οποίος αποτελείται από άτομα που δεν βρίσκονται κλεισμένα στα γραφεία τους, αλλά στέκονται στο πλευρό των πολιτών, γνωρίζοντας τα προβλήματά τους και δίνοντας έμπρακτες λύσεις.
Ζητούμε την στήριξή σας, προκειμένου να ολοκληρώσουμε όσα με γνώση και εμπειρία ξεκινήσαμε και για να υλοποιήσουμε ακόμη πιο πολλά. Ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας του προγράμματός μας δεν είναι θεωρητικός ούτε αφηρημένος, διότι σε κάθε του σημείο υπάρχει η έγνοια και η μέριμνα για τον δημότη, γι’ αυτό και ζητάμε την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας.
Σας καλούμε λοιπόν να μην μείνει κανείς απαθής και να αναλογιστεί πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή στις επαναληπτικές εκλογές της προσεχούς Κυριακής. Η στήριξη στον συνδυασμό μας «Δύναμη Προοπτικής», αποτελεί πράξη υπευθυνότητας και το μεγάλο «ναι» στην ολοκλήρωση των έργων μας και στον σχεδιασμό πλέον περισσότερων που βελτιώνουν τη ζωή του πολίτη, που θα στηρίζουν έμπρακτα τη νεολαία, θα φροντίζουν τον ανήμπορο και θα διακονούν τον ποιοτικό πολιτισμό.

Φίλες και φίλοι,
Την Κυριακή, όλοι μαζί ενωμένοι, μακριά από τις παθογένειες της πόλωσης, δίνουμε στον Δήμο μας τη νίκη!

Με εκτίμηση και σεβασμό
Ιωάννης Λώλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας
Επικεφαλής του Συνδυασμού «Δύναμη Προοπτικής»
Γιάννης Λώλος: Η στήριξη στον συνδυασμό μας «Δύναμη Προοπτικής», αποτελεί πράξη υπευθυνότητας Γιάννης Λώλος: Η στήριξη στον συνδυασμό μας «Δύναμη Προοπτικής», αποτελεί πράξη υπευθυνότητας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 11, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.