Ο Παναγιώτης Νταής για την χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Παραμυθίας

Ο Παναγιώτης Νταής για την χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Παραμυθίας


Η τοπική κοινωνία της περιοχής μας παρακολουθώντας την λαμπρή τελετή της χειροτονίας του νέου Μητροπολίτη Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ.κ. Σεραπίωνος, που πραγματοποιήθηκε στον Καθεδρικό Ναό της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, χοροστατούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ.κ. Ιερωνύμου, ένιωσε συγκίνηση και περηφάνια.

Εκφράζοντας δημόσια και τα δικά μας ανάλογα συναισθήματα, συγχαίρουμε τον νέο Ποιμενάρχη για την εκλογή του στον ιστορικό θρόνο της Ιεράς Μητροπόλεως Παραμυθίας και απευθύνουμε ταυτόχρονα τις θερμότερες ευχές ώστε ο Θεός να του χαρίζει δύναμη και υγεία, ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες του νέου του ποιμνίου και να αποδειχθεί άξιος διάδοχος εξίσου άξιων προκατόχων. Αναμένουμε με μεγάλη χαρά να τον υποδεχθούμε – μαζί με όλο το χριστεπώνυμο πλήθος – στην επίσημη τελετή ενθρόνισής του.

Τέλος, επιθυμούμε να εκφράσουμε δημόσια και τις άπειρες ευχαριστίες μας προς τον Σεβασμιώτατο τέως Μητροπολίτη κ.κ. Τίτο, για την μεγάλη ποιμαντική, πνευματική και κοινωνική του προσφορά, τις δεκαετίες που υπηρέτησε ως Μητροπολίτης στην περιοχή μας. Θα τον θυμόμαστε με αγάπη και θα τιμούμε με σεβασμό για τα όσα μας δίδαξε.
Ο Παναγιώτης Νταής για την χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Παραμυθίας Ο Παναγιώτης Νταής για την χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Παραμυθίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 25, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.