Δεκάδες αποχωρούν, ελάχιστοι έρχονται… Απογυμνώνονται οι αστυνομικές υπηρεσίες στην Ήπειρο

Δεκάδες αποχωρούν, ελάχιστοι έρχονται… Απογυμνώνονται οι αστυνομικές υπηρεσίες στην Ήπειρο


Δεκάδες αστυνομικοί από τις Διευθύνσεις της Ηπείρου αποχωρούν λόγω συνταξιοδότησης, ελάχιστοι έρχονται… Η εικόνα αυτή έχει παγιωθεί τα τελευταία χρόνια και αν άμεσα δεν ληφθούν γενναίες πολιτικές αποφάσεις τα κενά που θα δημιουργηθούν θα είναι τεράστια.

Η συντριπτική πλειοψηφία των αστυνομικών που ολοκληρώνουν τις σπουδές και την εκπαίδευσή τους από τις Σχολές, παραμένουν στην Αττική.

Εντυπωσιακό είναι ότι στην Αττική παραμένουν και δυνάμεις συνοριακών!!

Το αίτημα για ενίσχυση της Περιφέρειας μέσω των ετήσιων μεταθέσεων είναι μόνιμο από τις συνδικαλιστικές ενώσεις ενώ υψηλό είναι και το ενδιαφέρον νέων που κατάγονται από την περιοχή και θέλουν να επιστρέψουν.

Μόνο που κεντρική πολιτική επιλογή αποτελεί η παραμονή χιλιάδων αστυνομικών στην Αθήνα και πέριξ αυτής.

Οι συμπληρωματικές μεταθέσεις για το 2023 ολοκληρώθηκαν και τα αποτελέσματά τους για την Ήπειρο είναι πενιχρά.

«Πάλι καλά όμως» όπως σχολιάζουν στους κόλπους της Αστυνομίας αφού τις περισσότερες φορές ήταν… μηδέν.

Αυτή τη φορά η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων ενισχύεται με δύο άτομα! Δύο επίσης για την Θεσπρωτία, δύο για την Πρέβεζα και τρεις για την Άρτα.

Σύνολο για την Ήπειρο εννέα!

Σταγόνα στον ωκεανό… Κι αυτό γίνεται αντιληπτό αρκεί να αναφερθεί ότι μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου μόνο στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων είχαν συμπληρώσει τα σχετικά έντυπα προς αποχώρηση λόγω συμπλήρωσης των συντάξιμων χρόνων 110 αστυνομικοί!

Η κατάσταση χρόνο με τον χρόνο γίνεται χειρότερη σε όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Ηπείρου.
Δεκάδες αποχωρούν, ελάχιστοι έρχονται… Απογυμνώνονται οι αστυνομικές υπηρεσίες στην Ήπειρο Δεκάδες αποχωρούν, ελάχιστοι έρχονται… Απογυμνώνονται οι αστυνομικές υπηρεσίες στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 30, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες