Νίκη για τον Ερμή Ηγουμενίτσας στο ντέρμπι με τον ΠΑΣ Γιάννενα και μόνος πρώτος στην βαθμολογία.

Νίκη για τον Ερμή Ηγουμενίτσας στο ντέρμπι με τον ΠΑΣ Γιάννενα και μόνος πρώτος στην βαθμολογία


Τα κορίτσια μας (Κ18 Γυναικών) φιλοξένησαν Σάββατο (17/02) στο κλειστό γυμναστήριο Ηγουμενίτσας την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα.
Η ομάδα μας στο πρώτο σετ βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να ισοφαρίσει 9-9, όμως ο ΠΑΣ από την θέση του σέρβις προηγήθηκε με 9-13, όπου ο προπονητής μας Γιάννης Βαμβέσος πήρε το πρώτο time out.
Το άγχος όμως συνέχιζε να καταβάλει τις αθλήτριες μας και στο 11-17 ανάγκασαν ξανά τον προπονητή μας να καλέσει δεύτερο time out.
Κάπου εκεί η ομάδα μας αντέδρασε και ισοφάρισε σε 22-22.
Η συνέχεια ήταν συγκλονιστική με τις δυο ομάδες να χαρίζουν απίστευτο θέαμα και να πηγαίνουν πόντο πόντο με το σετ να καταλήγει στον ΕΡΜΗ με 28-26.
Στο 2ο σετ τα κορίτσια μας μπήκαν δυναμικά με το σκορ στο 5-1 όμως με συνεχόμενα λάθη η ομάδα του ΠΑΣ ισοφάρισε σε 5-5. Από εκείνο το οι ομάδες ήταν συνεχώς κοντά στο σκορ (14-14) μεχρι το 14-18 που η ομάδα του ΠΑΣ πήρε διαφορά, εκεί όμως η κίνηση του προπονητή μας να πάρει time out αφύπνισε τα κορίτσια μας και έκαναν το σκορ 18-18. Πάλι όμως οι δυο ομάδες απέδειξαν ότι ο αγώνας είναι ντέρμπι όμως το σετ πήγε στον ΠΑΣ με 24-26.
Στο 3ο και 4ο τα κορίτσια μας έβγαλαν ψυχή, έκαναν αυτό που ξέρουν και πήραν τα δυο σετ με 25-9 και 25-15 που τις έφεραν στην νίκη

Διακύμανση: ΕΡΜΗΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 3-1
1ο σετ: 28-26
2ο σετ: 24-26
3ο σετ: 25-9
4ο σετ: 25-15

Διαιτητές/Γραμματεία: Μπουραντά Μαρία-Λάμπρου Ίριδα

Α.Σ.ΠΕ. ΕΡΜΗΣ: (Βαμβέσος Ιωάννης) ΘΕΟΔΩΡΟΥ Δ.,ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Γ.,ΧΑΡΙΣΗ Ε.,ΜΙΧΑΛΑ Σ.(Α),ΚΑΣΤΡΙΤΗ Β., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Σ.,ΤΣΑΤΣΟΥ Α.,ΤΣΑΤΣΟΥ Σ.,ΣΙΑΜΑΝΤΗ Γ.,ΜΠΑΛΑΜΑΤΣΙΑ Λ.,ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ Κ.,ΑΝΤΩΝΑΚΗ Α.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: (Μπράγια Μαρία)
ΜΑΝΟΥ,ΝΤΕΝΑ,ΚΑΣΙΜΗ,ΛΕΚΚΑ,ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΥ,ΛΑΜΠΡΟΥΣΗ Κ.,ΠΟΛΥΖΩΗ,ΠΟΡΦΥΡΗ,ΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΛΑΜΠΡΟΥΣΗ Α.
Νίκη για τον Ερμή Ηγουμενίτσας στο ντέρμπι με τον ΠΑΣ Γιάννενα και μόνος πρώτος στην βαθμολογία. Νίκη για τον Ερμή Ηγουμενίτσας στο ντέρμπι με τον ΠΑΣ Γιάννενα και μόνος πρώτος στην βαθμολογία. Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 20, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.