Αναβολή στη δίκη του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΟΛΗΓ, για επίθεση σε γυναίκα επιχειρηματία

Αναβολή στη δίκη του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΟΛΗΓ, για επίθεση σε γυναίκα επιχειρηματία


Αναβολή για το τέλος του Νοεμβρίου δόθηκε από το μονομελές πλημμελειοδικείο Θεσπρωτίας, λόγω αποχής των δικηγόρων, στη δίκη του διορισμένου τότε, Διευθύνοντα Συμβούλου της ΟΛΗΓ Θανάση Πορφύρη.

Υπενθυμίζουμε πως ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΗΓ, που παραμένει στη θέση του και μετά την πώληση των μετοχών της ΟΛΗΓ σε ιδιώτη, κατηγορείται από γυναίκα επιχειρηματία, για σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Απριλίου 2021, έξω από το ιδιωτικό γραφείο του διευθύνοντα συμβούλου του λιμανιού, στο κέντρο της πόλης της Ηγουμενίτσας.

Σύμφωνα με τα όσα είχε καταγγείλει η γυναίκα επιχειρηματίας, ο διευθύνων σύμβουλος της επιτέθηκε σωματικά αλλά και με ύβρεις, όταν πέρασε με το αυτοκίνητό της έξω από το γραφείο του, από το οποίο μόλις είχε εξέλθει ο ίδιος.

Αναβολή στη δίκη του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΟΛΗΓ, για επίθεση σε γυναίκα επιχειρηματία Αναβολή στη δίκη του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΟΛΗΓ, για επίθεση σε γυναίκα επιχειρηματία Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 20, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.