Γεωργιάδης : «Ανοίγουν» 600 θέσεις διασωστών του ΕΚΑΒ και αγοράζονται 250 νέα ασθενοφόρα

      Γεωργιάδης : «Ανοίγουν» 600 θέσεις διασωστών του ΕΚΑΒ και αγοράζονται 250 νέα ασθενοφόρα



Κατά την διάρκεια σύσκεψης με τους φορείς της Υγείας ο Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας σε έκκληση που διατύπωσαν εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας για προσλήψεις προσωπικού και νέο στόλο ασθενοφόρων ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι το επόμενο διάστημα «θα προκηρυχθούν 600 θέσεις διασωστών του ΕΚΑΒ και θα αγοραστούν 250 ασθενοφόρα από το Ταμείο Ανάκαμψης».

Τέλος, απαντώντας στο ερώτημα για το εάν η κυβέρνηση σκέφτεται να προχωρήσει σε λύσεις εξομάλυνσης που αφορούν τα διαφορετικά μισθολόγια αμοιβής γιατρών που υπηρετούν με διάφορες σχέσεις εργασίας εντός του ΕΣΥ ο κ . Γεωργιάδης τόνισε ότι «δεν είναι εύκολο θέμα κι ότι δεν είναι αρμοδιότητα μόνο του Υπουργείου Υγείας».


Οι δηλώσεις έγιναν στην υπό κατασκευή νέα πτέρυγα του «Μαμάτσειου» νοσοκομείου Κοζάνης, που επισκέφθηκε σήμερα, πρώτο σταθμό της διήμερης περιοδείας του στη Δυτική Μακεδονία, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.