Ιωάννινα : Υπογράφεται από τον Υπ. Ανάπτυξης Κ. Σκρέκα η κατασκευή του Ινστιτούτου Βιοϊατρικών Ερευνών

Ιωάννινα : Υπογράφεται από τον Υπ. Ανάπτυξης Κ. Σκρέκα η κατασκευή του Ινστιτούτου Βιοϊατρικών ΕρευνώνΣε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το έργο της κατασκευής των υποδομών που δημιουργεί το ΙΤΕ στην Πανεπιστημιούπολη και το νέο κτιριακό συγκρότημα που θα στεγάσει το Ινστιτούτο Βιοϊατρικών Ερευνών.

Σε ειδική τελετή που θα γίνει σήμερα Τετάρτη (15 Μαΐου), στις 17:30, στο χώρο του Τεχνολογικού Πάρκου θα υπογραφεί από τον Υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα η σύμβαση για την κατασκευή του έργου.

Πρόκειται να κατασκευαστεί Υποδομή Έρευνας και Καινοτομίας, εμβαδού περίπου 5.000 τ.μ., που θα περιλαμβάνει διώροφο κτίριο με υπόγειο και θα στεγάσει ερευνητικά εργαστήρια, αίθουσες σεμιναρίων, και εργασιακούς χώρους. Το έργο με προϋπολογισμό 12,5 εκατομμύρια ευρώ είναι ενταγμένο στο Ταμείο Ανάκαμψης.

Στα πλαίσια της διήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στα Ιωάννινα σήμερα και την Πέμπτη ο Υπουργός Ανάπτυξης, συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Μάξιμο Σενετάκη, θα έχει συναντήσεις με τις τοπικές αρχές, επισκέψεις σε επιχειρήσεις και συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς.
Ιωάννινα : Υπογράφεται από τον Υπ. Ανάπτυξης Κ. Σκρέκα η κατασκευή του Ινστιτούτου Βιοϊατρικών Ερευνών Ιωάννινα : Υπογράφεται από τον Υπ. Ανάπτυξης Κ. Σκρέκα η κατασκευή του Ινστιτούτου Βιοϊατρικών Ερευνών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 15, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες