Στις εκδηλώσεις για την πολιορκία του Λάλα, ο “Όμιλος Απόδοσης Τιμών και Ιστορικής Αναβίωσης Σουλίο

Στις εκδηλώσεις για την πολιορκία του Λάλα, ο “Όμιλος Απόδοσης Τιμών και Ιστορικής Αναβίωσης Σουλίου”Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την πολιορκία του Λάλα. Οι Σουλιώτες του Ομίλου Απόδοσης Τιμών και Ιστορικής Αναβίωσης Σουλίου ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα συμμετείχαμε στις εκδηλώσεις με αντιπροσωπεία.

Ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση και φιλοξενία τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λάλα, « Ο Άγιος Κωνσταντίνος» και την Τοπική Κοινότητα Λάλα.

Τους Ευχαριστούμε επίσης και για την τιμή που μας έγινε, να ανοίξει ο Όμιλος μας την πομπή της παρέλασης.

Ευχαριστίες – για ακόμη μια φορά- οφείλουμε, στο συνεπή στα ραντεβού του και ακούραστο φωτογράφο, αγαπητό φίλο μας, Νίκο Παπαλέξη για τις πολύ όμορφες φωτογραφίες του.

Συγχαίρουμε τους διοργανωτές για την άρτια με προσωπική φροντίδα, οργάνωση και διεξαγωγή της εκδήλωσης καθώς και τα αδελφά Σωματεία για την παρουσία και συμμετοχή τους.

Ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλους, που με κόπους και θυσίες τιμούν και κρατούν άσβεστη την ιστορική μας μνήμη!
Στις εκδηλώσεις για την πολιορκία του Λάλα, ο “Όμιλος Απόδοσης Τιμών και Ιστορικής Αναβίωσης Σουλίο Στις εκδηλώσεις για την πολιορκία του Λάλα, ο “Όμιλος Απόδοσης Τιμών και Ιστορικής Αναβίωσης Σουλίο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 05, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-up

Σελίδες