“Εφυγε” ο ομότιμος καθηγητής αιματολογίας, Κων/νος Μπουραντάς

“Εφυγε” ο ομότιμος καθηγητής αιματολογίας, Κων/νος Μπουραντάς
Έφυγε από τη ζωή ο ομότιμος καθηγητής παθολογίας – αιματολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Κωνσταντίνος Μπουραντάς.

Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο μετά από θερμοπληξία, ο οργανισμός του δεν άντεξε και κατέληξε. Η κηδεία του έγινε την Πέμπτη στο Κανάλι Πρέβεζας, εκεί όπου διατηρούσε κατοικία και ήταν η τελευταία επιθυμία.

Ο Κωνσταντίνος Μπουραντάς διορίστηκε στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή Αιματολογίας το 1991 και υπηρέτησε ακούραστα, με συνέπεια και ακαδημαϊκό ήθος το Τμήμα έως τη συνταξιοδότησή του ως Καθηγητής Παθολογίας−Αιματολογίας στις 31-8-2010.

Υπήρξε Ιδρυτής της Αιματολογικής Κλινικής και της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας Ενηλίκων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Ο Κωνσταντίνος Μπουραντάς ξεχώρισε για τη βαθιά του αγάπη για την ιατρική, τη διδασκαλία και την έρευνα, τη σημαντική συμβολή του στην προαγωγή της επιστήμης και την αδιάλειπτη προσφορά του στο Τμήμα Ιατρικής και το Πανεπιστήμιο Ιωάννινων.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Ομότιμου Καθηγητή Κωνσταντίνου Μπουραντά εξέδωσαν ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τμήματος Ιατρικής.
“Εφυγε” ο ομότιμος καθηγητής αιματολογίας, Κων/νος Μπουραντάς “Εφυγε” ο ομότιμος καθηγητής αιματολογίας, Κων/νος Μπουραντάς Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 06, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες