Δήμος Φιλιατών: Χορήγηση ειδικού βοηθήματος επανασύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος σε ευπαθείς ομάδες



Η Δημοτική Αρχή ενημερώνει τους του Πολίτες ότι δίνεται η δυνατότητα για χορήγηση εφάπαξ ειδικού βοηθήματος επανασύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος σε ευπαθείς ομάδες καταναλωτών. Καλούνται οι δικαιούχοι να καταθέσουν αίτηση, προς το Δήμο Φιλιατών.

Συγκεκριμένα: Το εν λόγω βοήθημα το δικαιούνται τα νοικοκυριά που στην οικογενειακή κατοικία τους έχουν άτομο ή άτομα με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% καθώς και άτομο ή άτομα που χρήζουν μηχανικής στήριξης.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Αίτηση ( αντίγραφο της οποίας υπάρχει στο Δήμο ).
Δήλωση εισοδήματος φυσικών προσώπων ( Ε1 ) του τελευταίου φορολογικού έτους όλων των μελών του νοικοκυριού.
Δήλωση στοιχείων ακινήτων ( Ε9 ) όλων των μελών του νοικοκυριού, εφόσον προβλέπεται η υποχρέωση υποβολής της.
Πράξη διοικητικού προσδιορισμού του φόρου εισοδήματος ( εκκαθαριστικό του τελευταίου έτους όλων των μελών του νοικοκυριού.
Πράξη διοικητικού προσδιορισμού του ενιαίου φόρου εισοδήματος ακινήτων ( ΕΝ.Φ.Ι.Α. ) του

τελευταίου φορολογικού έτους όλων των μελών του νοικοκυριού.
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
Γνωμάτευση πιστοποιητικού αναπηρίας από ( ΚΕ.Π.Α ) για νοικοκυριό που στη σύνθεσή του περιλαμβάνει άτομο η άτομα με αναπηρία ( 67% ) και άνω.
Βεβαίωση του ασφαλιστικού φορέα ή κρατικού νοσοκομείου, με την οποία πιστοποιείται ή ανάγκη κατ’ οίκον χρήσης συσκευής μηχανικής υποστήριξης απαραίτητης για τη ζωή ατόμου ή ατόμων που περιλαμβάνονται στη σύνθεση του νοικοκυριού.
 
Δήμος Φιλιατών: Χορήγηση ειδικού βοηθήματος επανασύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος σε ευπαθείς ομάδες Δήμος Φιλιατών: Χορήγηση ειδικού βοηθήματος επανασύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος σε ευπαθείς ομάδες Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Νοεμβρίου 04, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.