https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Η ανταπάντησή μας στο δήμαρχο Φιλιατών

Η ανταπάντησή μας στο δήμαρχο ΦιλιατώνΜε ύβρεις και ψέματα απάντησε και πάλι ο δήμαρχος Φιλιατών, αυτή τη φορά για λογαριασμό του γιού του, ο οποίος μετά από τη γενική κατακραυγή, κυρίως των "δεξιών", οι οποίοι είδαν για ακόμα μία φορά το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να εκτίθεται από τις αλαζονικές συμπεριφορές ορισμένων στελεχών της.

Ξεκινώντας να διευκρινίσω πως σε κανένα σημείο το κειμένου μου, δεν έκανα προσωπική επίθεση στον γιο του Δημάρχου. 

Το αντίθετο.

Στο κείμενό μου ανέφερα: "Ο κ. Κωνσταντίνος Παππάς, γιος του δημάρχου Φιλιατών όπου και εδρεύει το νοσοκομείο, μαθαίνουμε πως είναι ένας αξιόλογος νέος επιστήμονας".

Το όλο θέμα είναι καθαρά πολιτικό κ. δήμαρχε, το γνωρίζετε καλά και μην αποπροσανατολίζετε τον κόσμο.

Δεν θα σταθώ στις συκοφαντίες και τις ύβρεις που για ακόμα μία φορά χρησιμοποιείς εναντίον μου όταν στριμώχνεσαι. Για αυτά θα δώσεις εξηγήσεις αλλού...

Και πάμε στο καθαρά πολιτικό σκέλος της υπόθεσης, που εκθέτει κατά την άποψή μου, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Στις 06 Απριλίου 2020, με δελτίο τύπου του κυβερνητικού βουλευτή κ. Γιόγιακα, γίνεται γνωστό πως "Με 42 άτομα νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό ενισχύεται τις αμέσως επόμενες ημέρες το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών."Μάλιστα ονοματίζονται και περιγράφονται μία - μία οι ειδικότητες, που πράγματι ήταν απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου Φιλιατών, στη μάχη που δίνει το νοσηλευτικό προσωπικό και οι ιατροί του, κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όπως θέσεις Νοσηλευτών, Μεταφορέων Ασθενών, Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων αλλά και Πληρωμάτων Ασθενοφόρων.

Πουθενά δεν αναφέρεται θέση Πολιτικού Μηχανικού.

Το Μάρτιο του 2020, ο γιος του κ. δημάρχου, όπως ο ίδιος αναφέρει στην απάντησή του (συγκεκριμένα στις 15 Μαρτίου), υπέβαλε τα απαραίτητα δικαιολογητικά μαζί με χιλιάδες άλλους ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα διεκδικώντας θέση επικουρικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Φιλιατών, με την ειδικότητα του Πολιτικού Μηχανικού.

Και πολύ καλά έκανε.

Είμαι απόλυτα σύμφωνος με εσάς κ. δήμαρχε, πως έχει τα ίδια εργασιακά δικαιώματα που έχουν όλα τα παιδιά του κόσμου.

Στο ενδιάμεσο, όπως αναφέρει ο κ. δήμαρχος στην απάντησή του: "επειδή η αξιολόγηση αργούσε άνοιξε δικό του Τεχνικό Γραφείο όπου και εργάζεται ασκώντας το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού".

Δικαίωμά του, αφού από το 2018 έχει βγάλει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος με την ειδικότητα του πολιτικού μηχανικού.

Η επαγγελματική του δραστηριότητα άλλωστε, διαπιστώνεται από την απόφαση του διευθύνοντα συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας κ. Πορφύρη στις 3 Νοεμβρίου, με την οποία έγινε απευθείας ανάθεση των υπηρεσιών Τεχνικού Συµβούλου Πολιτικού Μηχανικού για την εκπόνηση των απαραίτητων µελετών για το έργο ‹‹Σύνδεση κτηρίου Τ3 µε το δίκτυο αποχέτευσης››, στον κ. ΠΑΠΠΑ ΣΠ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, έναντι του ποσού των 2.500€, χωρίς το Φ.Π.Α. Εργασία για την οποία πληρώθηκε την 1η Δεκεμβρίου 2020.

Και ενώ όπως προαναφέραμε δεν ανακοινώθηκε ποτέ το "άνοιγμα" μίας θέσης Πολιτικού Μηχανικού, για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού (!!!), στις 22 Δεκεμβρίου δημοσιεύεται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ η πρόσληψη του ΠΑΠΠΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ ως επικουρικό προσωπικό του κλάδου ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών από την εμφάνιση και διασπορά του κορωνοϊού COVID-19.

Αναρωτιόμαστε κ. δήμαρχε, εάν γνωρίζετε, πόσοι άλλοι νέοι επιστήμονες από τη Θεσπρωτία έκαναν αίτηση για τη θέση του Πολιτικού Μηχανικού στο νοσοκομείο Φιλιατών;

Βέβαια, όπως μαθαίνω, ο γιός σας δεν δέχθηκε τη θέση, μετά και από τη γενική κατακραυγή στη μικρή κοινωνία των Φιλιατών, αλλά και τις αντιδράσεις από μεγάλη μερίδα εργαζομένων στο νοσοκομείο, οι οποίοι τρέχουν και δεν φτάνουν και περιμένουν πραγματική βοήθεια.

Τέτοια λάθη και συμπεριφορές, πρέπει να αντιληφθείτε εκεί στη Νέα Δημοκρατία, πως εκθέτουν ανεπανόρθωτα το κόμμα σας. Και δυστυχώς θα συνεχίζονται, όσο δεν αντιδράει κανείς σας, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Τέτοια λάθη, είναι βούτυρο στο ψωμί, για την αντιπολίτευση, η οποία πολύ εύκολα θα μπορούσε να σας κατηγορήσει, πως ενώ πανηγυρίζετε που επανδρώνετε τα νοσοκομεία στη μάχη κατά του κορωνοϊού, στην ουσία βολεύετε τα δικά σας παιδιά, κυριολεκτικά, με ειδικότητες όπως αυτή του Πολιτικού Μηχανικού.

Το γιατί δεν το κάνει; 
Να ρωτήσετε τον Μάριο Κάτση.

Ελπίζω να το καταλάβετε, πριν είναι πολύ αργά για την παράταξή σας.
Η ανταπάντησή μας στο δήμαρχο Φιλιατών Η ανταπάντησή μας στο δήμαρχο Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 12, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.