Ο ΟΛΗΓ απαντάει στη Λαϊκή Συσπείρωση Ηπείρου για το Μακρυγιάλι

Ο ΟΛΗΓ απαντάει στη Λαϊκή Συσπείρωση Ηπείρου για το Μακρυγιάλι


Αναφορικά με την φερόμενη από το ανωτέρω site σας, κατατεθείσα επερώτηση παράταξης του Περιφερειακού Συμβουλίου (ΛΑ.ΣΥ. Ηπείρου) προς την Περιφέρεια Ηπείρου, ενημερώνουμε το αναγνωστικό κοινό από την πλευρά της ΟΛΗΓ Α.Ε., ότι για την παραχώρηση χρήσης χώρων στην παραλία Δρέπανο – Μακρυγιαλίου, πέρσι όπως και φέτος, ελήφθη η σύμφωνη γνώμη του ΟΦΥΠΕΚΑ για τις θέσεις όπου μπορούν να εγκατασταθούν καντίνες και να αναπτυχθούν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην περιοχή Δέλτα Καλαμά προς εξυπηρέτηση λουόμενων ώστε η εγκατάσταση θα γίνει και φέτος, στα ακριβή σημεία που ορίζονται από την ανώτερη απόφαση.

Η παραχώρηση χώρων καντινών πραγματοποιείται λαμβάνοντας υπόψη τα εκ της κείμενης νομοθεσίας κοινωνικά κριτήρια, για την ενίσχυση κοινωνικών ομάδων με χαμηλά εισοδήματα και σε ειδικές περιπτώσεις αιτούντων για παράδειγμα αναπηρία, μονογονεϊκών οικογενειών, πολυτέκνων, ανέργων.

Η Ο.Λ.ΗΓ.Α.Ε. εφαρμόζει αυστηρά πρότυπα για την προστασία του περιβάλλοντος κατά PERS(Port Environmental Review System), από τον φορέα έκδοσης ECOPORTS, με αξιολογητή την Lloyd’s Register καθώς και με ISO 14001.

Παρακαλούμε για τη δημοσίευση της παρούσας.

Ο ΟΛΗΓ απαντάει στη Λαϊκή Συσπείρωση Ηπείρου για το Μακρυγιάλι Ο ΟΛΗΓ απαντάει στη Λαϊκή Συσπείρωση Ηπείρου για το Μακρυγιάλι Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 14, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.